Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Conil de la Frontera

Zonnen aan de Zuid-Spaanse kust van het licht doe je tijdens een vakantie Conil de la Frontera. De badplaats bestaat uit witte zandstranden en witgekalkte huizen. De bijnaam ‘witte stad’ is dan ook meer dan terecht. Al vergeten we dan de rotsachtige baaitjes en de gezellige palmenboulevard nog. ’s Avonds is het na het kajakken over de Atlantische Oceaan dan ook goed toeven bij een tapasbar met een tinto de verano.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Conil de la Frontera vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Vakantie Conil de la Frontera
Bekijk alle vakanties Conil de la Frontera (3)

Gezelligheid in kleurrijk Conil de la Frontera

Een kleurrijke zonvakantie. Dát is de korte omschrijving van een vakantie Conil de la Frontera. Het pittoreske Zuid-Spaanse vissersdorp ligt aan de Costa de la Luz (kust van het licht) en staat bekend om de lage, witgekalkte huizen. De bijnaam ‘witte stad’ is dan ook wel terecht. Helemaal als je de witte zandstranden meerekent. Natuurlijk ontbreekt ook hier de gezellige palmenboulevard niet. Dat is typisch Spaans. ’s Avonds slenter je hier langs romantische bodega’s en hippe tapasbarretjes waar het goed toeven is met een schaaltje croquetas en een glas tinto de verano.

Het zonnige gezicht van de ‘witte stad’

De dag beginnen met vers gebakken churros, daarna de deur uit lopen en direct het strand opstappen. Dat doe je tijdens een vakantie Conil de la Frontera. Het luxe 4 sterrenhotel van TUI staat namelijk direct aan het Fontanilla-strand. Huur zeker eens een kano om via de Atlantische Oceaan naar de rotsachtige baaitjes rondom Conil de la Frontera te peddelen. Misschien wijzen dolfijnen je wel de weg. Bij deze baaien heb je het strand grotendeels voor je zelf, maar ook de grillige kliffen en het diepblauwe water zijn al een lust voor het oog.

Bekijk alle vakanties Conil de la Frontera (3)