Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Isla Cristina

Voor een ‘muy bien’ strandvakantie aan de Spaanse Costa de Huelva ben je in Isla Cristina aan het juiste adres. Lekker dichtbij het strand en met een bruisend centrum. Heerlijk toch? Tel daar het Spaanse zonnetje bij op en je vakantie in Isla Cristina kan niet meer stuk. En dan zit je ook nog eens vlakbij het natuurpark Marismas de Isla Cristina waar je talloze bijzondere vogels kunt spotten.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Isla Cristina vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Luxe zonvakantie aan de Costa de Huelva

De Spaanse badplaats Isla Cristina aan de Costa de Huelva is de ideale plek voor een ontspannen strandvakantie. Omdat de zon hier het hele jaar door schijnt is Isla Cristina zeer geliefd bij zonaanbidders. Op het zandstrand is het dan ook altijd goed toeven. Maar genieten van de zon kan natuurlijk ook bij het zwembad van het TUI BLUE For Two hotel. Hier heb je alle aandacht voor elkaar. Even geen kinderen, maar gewoon genieten van een relaxte vakantie. Lekker loungen op een ligbed bij het zwembad, met blote voeten wandelen over het strand, en daarna heerlijk chillen aan de beachbar met een tropische cocktail. En bij een All Inclusive vakantie in Isla Cristina kun je zonder zorgen nog een tweede drankje bestellen. En een derde… Het is immers vakantie!

Ontdek natuurpark Marismas de Isla Cristina

Ook als je graag de natuur opzoekt kun je je hart ophalen tijdens een vakantie in Isla Cristina. De stad bevindt zich namelijk vlakbij Marismas de Isla Cristina, een prachtig beschermd natuurpark waar je talloze bijzondere vogels kunt spotten. Bijvoorbeeld de steltkluut, met zijn grappige lange poten en naaldscherpe snavel. Maar ook het weidse uitzicht over het moerasland en de achtergelegen bossen zal zeker indruk maken! En vanuit het luxe hotel van TUI ben je er zo. Ideaal toch? Zo ben je na je bezoek aan het park nog mooi op tijd terug om met een lekker drankje bij de hand te genieten van de zonsondergang.

Bekijk alle vakanties Isla Cristina (1)