Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Cabanas

In het Portugese Cabanas zullen rustzoekers en natuurliefhebbers zich helemaal thuis voelen. Dit pittoreske vissersdorpje ligt aan een lagune in het natuurpark Ria Formosa. Aan de overkant van de lagune kun je zonnen op de gouden zandstranden. In de lagune vormen vissersbootjes, moerassen en zoutpannen het decor. Bezoek tijdens een Last Minute Cabanas ook eens de stad Faro met zijn schilderachtige, middeleeuwse centrum.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Cabanas vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Een rustige zonvakantie in de Algarve

Reis tijdens een Last Minute Cabanas af naar het zuiden van Portugal en ontdek in alle rust de beroemde Algarve. Cabanas is een pittoresk vissersdorpje in het natuurgebied Ria Formosa dat niet ver van de Spaanse grens ligt. Tijdens een boottocht kun je de moerassen, zoutpannen en kanaaltjes bewonderen die in het natuurgebied te vinden zijn. Aan de overkant van de lagune vind je goudkleurige zandstranden die zich goed laten lenen voor een luiersessie onder de zon. Je bereikt deze stranden aan de Atlantische Oceaan met de hotelboot. Kijk zeker eens achterom om de dobberende vissersbootjes in de lagune en de witte huisjes van Cabanas te bekijken.

Cultuur proeven in Faro

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een Last Minute Cabanas terecht in Faro. De stad ligt op zo’n 40 minuten rijden van het luxe hotel van TUI en heeft een middeleeuws stadscentrum waar het goed toeven is. Flaneer in Cidade Velha langs de witgeschilderde huisjes en geurige sinaasappelbomen en bewonder de historische stadsmuur. Via omhooglopende klinkerstraatjes kom je uit bij het Largo da Sé plein waar vele terrasjes te vinden zijn. Proeven van de Portugese keuken kun je ook doen bij de mondaine jachthaven van Faro waar de visrestaurants een aanrader zijn. Met een goed glas wijn op tafel is het vakantieplaatje helemaal compleet.

Bekijk alle Last Minutes Cabanas (3)