Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Murcia

Hola! Murcia.. misschien niet de eerste stad die in je op komt, als je aan Spanje denkt. Murcia is de zevende stad van Spanje en de hoofdstad van de gelijknamige regio Murcia. De regio ligt in het zuidoosten van Spanje, aan de Middellandse Zee. In de historische stad bewonder je mooie bezienswaardigheden zoals Real Casino, Museo Salzillo en het Santa Clara klooster. En in de heerlijke hotels van TUI geniet je optimaal van je vakantie in Murcia.

Het ultieme vakantiegevoel in Murcia

Voor een heerlijke zonvakantie zit je goed in Murcia. Het is er 249 dagen per jaar droog en de zon schijnt maar liefst 3000 uur per jaar. Geniet in de beste vier- of zelfs vijfsterrenhotels of appartementen van TUI tijdens je vakantie in Murcia. Je komt hier niets te kort. Er is zon, zee, natuur en cultuur. Neem een kijkje bij het mooiste gebied in Murcia, het Sierra Espuña natuurpark. En maak een wandeling door de ongerepte natuur ver weg van de drukte. Of pak je strandtas en zoek een plek aan de lagune de Mar Menor. Waterskiën, windsurfen, suppen of gewoon zonnebaden: het kan hier allemaal.

Ontdek de omgeving van Murcia

Murcia werd tussen 830 en 840 gesticht en heeft diverse culturele en historische bezienswaardigheden rond het stadscentrum. Ga op pad en verken de stad. Neem een kijkje bij de kathedraal van Murcia. Met de ligging op het Plaza Cardenal Belluga is deze kathedraal dé publiekstrekker van Murcia. Heb je na deze pracht en praal zin in een goed glas wijn met overheerlijke tapas?  Op Plaza de Santa Domingo, het centrale plein van Murcia, vind je  bars en restaurants voor een heerlijke culinaire ervaring. . Na het uitbuiken op het terras slenter je door winkelstaat Calle La Trapería om je dag af te sluiten. Wat wil je nog meer?

Bekijk alle vakanties Murcia (5)