COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Herfstvakantie: vlieg naar de zon!

Alleen al de gedachte aan dat grauwe en grijze weer kan veel mensen moedeloos maken. Boek een herfstvakantie naar de zon en je komt als herboren terug. In Egypte is het zelfs in de winter nog zo'n 20 graden en op het Canarische Eiland Gran Canaria schijnt 350 dagen per jaar de zon.

Een andere perfecte mogelijkheid voor een warme herfstvakantie is het Caribisch Gebied, waar de temperaturen natuurlijk het gehele jaar door heerlijk zijn. Bij TUI heb je een uitgebreide keus aan Caribische bestemmingen: denk aan Aruba, Bonaire en Curaçao, maar ook aan Jamaica, Mexico en Cuba.

Herfstvakantie weekendje weg: stedentrip

Wie in de herfstperiode niet meteen een hele week op vakantie wil, kan ook gewoon kiezen voor een weekendje weg. Met een stedentrip naar Antwerpen, Berlijn, Maastricht of Parijs, of kies een van de verder gelegen bestemmingen, zoals New York of Istanbul. Een stedentrip is het bewijs dat je niet per se lang weg hoeft om er even lekker tussenuit te zijn!

Herfstvakantie 2020 in herfstsfeer: gekleurde bladeren en chocomel

Zie je juist de schoonheid van al die mooie geel, bruin en rood verkleurende bladeren? Veel van onze vakantieparken staan in bosrijke omgevingen, waardoor je deze kleurenzee van dichtbij kunt meemaken. Blijf lekker in Nederland of boek een bungalow in België, Duitsland of Frankrijk. Vakantieparken zijn erg geschikt voor een familievakantie met het hele gezin: samen kastanjes rapen en daarna weer op temperatuur komen met een beker warme chocolademelk.

Wanneer is het herfstvakantie in 2020?

De precieze datum van veel schoolvakanties is afhankelijk van de regio waarin je woont. Om de vakantiedrukte te spreiden, is Nederland verdeeld in de regio's noord, midden en zuid, zodat niet het hele land tegelijkertijd op vakantie gaat.

Herfstvakantie 2020 noord

Voor regio noord valt de herfstvakantie 2020 in week 42, van 10 oktober tot en met 18 oktober. Onder deze regio vallen de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland, Flevoland (met uitzondering van Zeewolde), delen van Utrecht (alleen Eemnes en de voormalige gemeente Abcoude) en Gelderland (alleen Hattem).

Herfstvakantie 2020 - regio noord

Herfstvakantie 2020 midden

Voor regio midden valt de herfstvakantie 2020 in week 43, van 17 oktober tot en met 25 oktober. Onder deze regio vallen de provincies Zuid-Holland en Utrecht (met uitzondering van Eemnes en de voormalige gemeente Abcoude), en delen van Noord-Brabant (alleen Werkendam (behalve de kernen Hank en Dussen) en Woudrichem), Flevoland (alleen Zeewolde) en de helft van Gelderland. Woon je in Gelderland, vraag dan op de school van jouw kind onder welke regio je valt.
Herfstvakantie 2020 - regio midden

Herfstvakantie 2020 zuid

Voor regio zuid valt de herfstvakantie 2020 in week 43, van 17 oktober tot en met 25 oktober. Regio zuid wordt gevormd door de provincies Limburg, Zeeland, Noord-Brabant (met uitzondering van Werkendam en de kernen Sleeuwijk, Nieuwendijk en Werkendam in de gemeente Werkendam) en de andere helft van Gelderland
Herfstvakantie 2020 - regio zuid

Zin om jouw herfstvakantie te boeken?

Krijg je meteen zin om te boeken? Kies voor TUI.nl om jouw herfstvakantie tot een succes te maken!

Inspiratie opdoen?

SMILE

Tips, avonturen en boeiende verhalen van onze bloggers over hun vakanties met TUI. Laat je inspireren en vind je ideale vakantie.

Bekijk de blog