COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Playa de Esquinzo

Vakantie Playa de Esquinzo

  1. Vakantie
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. Fuerteventura
  5. Playa de Esquinzo

Het hele jaar door genieten van een rustige zonvakantie doe je op Playa de Esquinzo. Dit goudkleurige strand ligt aan de zuidkant van het Canarische Eiland Fuerteventura. Het strand is niet alleen geliefd bij rustzoekers, maar ook bij surfers die de golven van de Atlantische Oceaan komen bedwingen. Zelf een poging wagen is wel zo leuk. Bijkomen doe je ’s avonds in het luxe hotel van TUI door de spa op te zoeken.

Vakantie Playa de Esquinzo
Bekijk alle vakanties Playa de Esquinzo (3)

Zonnen in surfparadijs Playa de Esquinzo

Op het vulkanische eiland Fuerteventura liggen goudkleurige stranden die geliefd zijn bij surfers en die tegelijkertijd een oase van rust vormen. Playa de Esquinzo is zo´n plek op dit Canarische Eiland. Rustzoekers kunnen bij TUI het hele jaar door een vakantie Playa de Esquinzo boeken en genieten van zon, zee en strand. In het luxe hotel van TUI ligt het strand aan je voeten, dus na het ontbijt met warme churros kan het zonnen meteen beginnen. Dankzij de hoge golven van de Atlantische Oceaan is Playa de Esquinzo ook erg geliefd bij surfers. Zelf een poging wagen is een aanrader.

Een romantische avond in Morro Jable

Omdat Playa de Esquinzo vooral bestaat uit luxe hotels moet je voor een avondje uit in het bruisende Jandía of het authentieke Morro Jable zijn. Playa de Esquinzo ligt tussen beide badplaatsen in, dus je bent er zo. Jandía is de plek waar overdekte winkelcentra en uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Hier kun je met kleurrijke cocktails dan ook prima dansen op hippe muziek. Morro Jable is de plek waar het draait om sfeer en romantiek. Dat komt vooral door de vissershaven waar kleurrijke boten en luxe zeilschepen naast elkaar dobberen. In de gezellige restaurants van Puerto de Morro Jable is het dan ook goed toeven met een glas sangria. Maar tijdens een vakantie Playa de Esquinzo hoef je het hotel van TUI niet per se te verlaten. Dankzij de zwembaden, het wellnessparadijs en de vele restaurants is hier ook genoeg te beleven.

Bekijk alle vakanties Playa de Esquinzo (3)