Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Playa Paraiso

Playa Paraiso, de naam van deze kustplaats op Tenerife klinkt als een zonnig paradijs. En dat is eigenlijk ook wel wat je kunt verwachten als je een vakantie naar Playa Paraiso boekt. Zomer of winter, de zon schijnt hier vrijwel altijd! Playa Paraiso ligt boven de zee, aan een rotsachtige kust en is een ideale bestemming voor rustzoekers die graag verblijven in een luxe hotel aan zee.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Playa Paraiso vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Relaxen in Playa Paraiso

Een vakantie in Playa Paraiso op Tenerife staat garant voor een rustige zonvakantie op de Canarische Eilanden. De kleine kustplaats wordt namelijk nog niet overspoeld door het massatoerisme. Vanuit de luxe hotels van TUI wandel je zo naar het Lago strand. Handdoek en zonnebrand mee en je bent 'ready to go'. Het strand ligt aan een smalle baai met aan beide zijden rotsen en in de zee ligt een betonplateau waar je ook kunt zonnen. Achter het strand ligt het openbare zoutwaterzwembad van Playa Paraiso, waarvoor wel entree wordt gevraagd. Het zwembad heeft verschillende faciliteiten zoals ligbedden, parasols, douches en toiletten. Na een ontspannen dag bereid je je voor op een heerlijk diner in het luxe restaurant van het hotel. Trakteer je smaakpapillen op traditionele tapas om hierna te genieten van een afzakkertje in de buitenbar, terwijl de zon langzaam ondergaat. Wat een ontspannen vakantie in Playa Paraiso!

Beklim de El Teide

Als natuurliefhebber is een bezoek aan het Teide National Park een absolute must. De spectaculaire uitzichten en het unieke landschap maken dit park niet alleen erg geliefd bij toeristen, maar ook bij filmmakers. De film ‘One Million Years B.C.’ uit 1966 werd hier gedeeltelijk opgenomen. Verbaas je over de indrukwekkende kraters, vulkanen en opgedroogde lavastromen die het landschap sieren. Echte durfals beklimmen de 3718 meter hogen vulkaan El Teide. Op heldere dagen kun je vanaf de top de andere zes Canarische Eilanden zien liggen!

Bekijk alle vakanties Playa Paraiso (4)