Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Roquetas de Mar

Aan de Zuid-Spaanse Costa de Almería is de badplaats Roquetas de Mar de ideale plek voor een zonvakantie. Gouden stranden, een bruisende jachthaven en een promenade met palmbomen vormen het decor. De witgekalkte huizen maken de typisch Spaanse sfeer compleet. Tijdens een vakantie Roquetas de Mar kun je ook niet om het middeleeuwse Castillo de Santa Ana en natuurpark Cabo de Gata-Níjar heen.

Authentieke Spaanse badplaats: Roquetas de Mar

Gouden stranden, witgekalkte huizen en een promenade vol palmbomen en tapasbarretjes; Roquetas de Mar is een typisch Spaanse badplaats. De stad ligt in het zuiden van Spanje aan de Costa de Almería en wordt omringd door de grillige bergtoppen van de Sierra Nevada. Omdat de zon hier het hele jaar door schijnt is Roquetas de Mar erg geliefd bij zonaanbidders. Op Playa Serena is het overdag dan ook goed toeven. Bij TUI kun je zelfs verblijven in een luxe hotel aan het strand. Zo stap je na het ontbijt met churros zo het warme zand op. ’s Avonds kun je tijdens een vakantie Roquetas de Mar de bruisende jachthaven opzoeken. Voor een boottocht over de Middellandse Zee of om in een van de restaurants te smullen van verse paella.

Indrukwekkende excursies

Ook voor cultuurliefhebbers en actievelingen die graag de natuur opzoeken is er tijdens een vakantie Roquetas de Mar genoeg te doen. Breng vanuit het All Inclusive hotel van TUI eens een bezoek aan Castillo de Santa Ana. Dit middeleeuwse kasteel staat bij de jachthaven van Roquetas de Mar en is dankzij de robuuste kanonnen en zandstenen torens erg indrukwekkend. In de zomermaanden worden er regelmatig concerten en kunstexposities georganiseerd in het kasteel. In de namiddag is Cabo de Gata-Níjar een bezoek waard. Dit natuurpark bestaat uit vulkanische rotsen, idyllische baaitjes en gekartelde kliffen. Bij verborgen inhammen is het fijn zonnen op witte stranden met zicht op de kleine eilandjes voor de kust. De perfecte spot om te snorkelen bij de koraalriffen en het rijke onderwaterleven te aanschouwen.

Bekijk alle vakanties Roquetas de Mar (7)