NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Orient Bay

In het Franstalige gedeelte van St. Maarten waan je je tijdens een vakantie Orient Bay in de tropen. Vanaf de houten veranda van het appartement is het uitzicht op de wuivende palmbomen indrukwekkend. En in de verte hoor je de golven van de Caribische Zee het strand oprollen. Geniet hier overdag van de zon of bewonder al snorkelend de koraalriffen. ’s Avonds zorgen de bruisende beachbarretjes op Orient Bay voor vermaak.

Vakantie Orient Bay

Een zonnige strandvakantie op St. Maarten

Kleding is optioneel tijdens een vakantie Orient Bay. In deze tropische badplaats op het Caribische eiland St. Maarten kom je namelijk een heel eind met alleen badkleding. Orient Bay ligt in het Franstalige gedeelte van het eiland en bestaat uit een parelwit strand met schaduwrijke palmbomen. Het turquoise gekleurde water van de Caribische Zee maak het paradijselijke decor compleet. Om over de zon nog maar te zwijgen. Bij TUI verblijf je tijdens de zonvakantie Orient Bay in een appartement in koloniale stijl. Binnen een paar passen sta je op het strand.

Vermaak op Orient Bay

Begin de vakantie Orient Bay met een ontbijtje op de houten veranda van je appartement. De tropische vegetatie van varens en palmbomen zorgen voor een indrukwekkend uitzicht. In de verte hoor je de golven van de Caribische Zee het strand van Orient Bay oprollen. Hier kun je in de middag niet alleen zonnen, maar ook al snorkelend de koraalriffen bewonderen. ’s Avonds zorgen de beachbarretjes voor vermaak. Smul van een kleurrijke cocktail terwijl de zon langzaam wegzakt. Vervolgens barsten de strandfeesten los en dans je onder de sterrenhemel op opzwepende muziek.