COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Guvercinlik

Vakantie Guvercinlik

  1. Vakantie
  2. Turkije
  3. Egeïsche Kust
  4. Guvercinlik

Dompel je onder in luxe tijdens een vakantie in Guvercinlik en ervaar de Turkse gastvrijheid. Overdag is het heerlijk ontspannen op het strand aan de Egeïsche Kust of in het spectaculaire waterpark van het 5 sterren hotel van TUI. ’s Avonds na het diner geniet je van de shows in het openluchttheater. Zin in een dagtrip? Bodrum met de Petrusburcht of het Mausoleum van Halikarnassus ligt vlak bij!

Vakantie in Guvercinlik

Guvercinlik aan de Egeïsche Kust is een klein plaatsje dat vandaag nog niet wordt overspoeld wordt door het massatoerisme. Het kleine haventje vormt het stralende middelpunt deel van deze plaats in Turkije. Rondom de haven is een betonstrand aangelegd, waar je kunt zonnen op de aanwezige ligbedden. Parasols en bomen zorgen voor wat schaduw in de warme zon. Een dagje aan het zwembad, in de waterglijbanen of in het wellness centrum? Tijdens een vakantie Guvercinlik met TUI heb je alle keuze!

Dagtrip naar Bodrum

Voor meer bezienswaardigheden moet je tijdens een vakantie in Guvercinlik in het naastgelegen Bodrum zijn. Deze badplaats is populair bij de jonge Turkse Jetset en Westerse toeristen. Je vindt hier bijvoorbeeld de Petrusburcht, een versterkte burcht op een schiereiland voor de haven. Bijzonder is het museum dat u in deze burcht kunt bezoeken. De stenen die gebruikt zijn voor de versterking van de burcht in 1522 hebben een bijzondere herkomst. Ze zijn namelijk gebruikt voor de bouw van het Mausoleum van Halikarnassus, een van de zeven klassieke wereldwonderen. De fundamenten van dit praalgraf kun je vandaag de dag nog bewonderen. In Bodrüm kun je verder heerlijk slenteren over de boulevard of uitgebreid winkelen in het moderne Oasis Shopping Center.

Bekijk alle vakanties Guvercinlik (3)