Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Bodrum-Içmeler

Een vakantie in Bodrum-Içmeler staat in het teken van rust. Daar zorgen de groene heuvels van de Egeïsche Kust wel voor. Tel hier de service van het luxe hotel bij op en één ding is zeker: in het plaatsje Bodrum-Içmeler is optimale ontspanning mogelijk. Vanaf het zonneterras van het hotel kijk je uit over de Adriatische Zee terwijl je Turkse thee drinkt. En voor een dagje tussen wereldwonderen pak je de dolmuş naar Bodrum.

Optimaal ontspannen in Bodrum-Içmeler

Voor een flinke portie zon moet je in Bodrum-Içmeler zijn, in de zuidwestelijke hoek van Turkije. Dit kleine plaatsje aan de Egeïsche Kust is een uitloper van de populaire toeristische stad Bodrum. Van de bruisende badplaats merk je echter weinig in het luxe hotel van TUI. De groene heuvels vol olijf- en palmbomen zorgen voor rust, de All Inclusive service voor de nodige ontspanning. Nippend van een glas Turkse thee lig je bij het zwembad, met uitzicht over de Adriatische Zee en de bergen in de verte. Voor een verkoelende duik in zee loop je via een tiental traptreden naar het privéstrand. Wil je de zon liever even ontvluchten? Boek dan een relaxsessie in de hamam van het hotel voor een paar weldadige uurtjes. Is het alweer tijd voor het diner? Je hebt ruime keuze in de handvol restaurants. Vergeet in ieder geval niet te proosten op een geweldige vakantie in Bodrum-Içmeler!

Schatzoeken in Bodrum

Wil je tijdens een vakantie in Bodrum-Içmeler een dagje naar het centrum van het nabijgelegen Bodrum? Dan hoef je alleen maar de dolmuş aan te houden voor de deur van het hotel. In de mondaine badplaats Bodrum vind je alles wat je hart begeert. Wist je dat een van de 7 wereldwonderen in Bodrum ligt? Althans, de resten ervan. Het Mausoleum van Halicarnassus was ooit een gigantische graftombe, tegenwoordig zijn er slechts pilaren en urnen over. Vanaf het Mausoleum loop je in 5 minuten naar de boulevard van Bodrum, waar de bootjes in de haven liggen te dobberen. Vervolg je weg naar het verderop gelegen schiereiland met het kasteel van Sint Petrus. In het hier gevestigde museum kun je onder meer opgedoken schatten uit scheepswrakken bewonderen. Na zo'n dag schatzoeken trek gekregen? De terrasjes aan de boulevard bij de haven serveren heerlijke Turkse mezze!

Bekijk alle vakanties Bodrum-Içmeler (2)