Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Wintersport Arc 1800

Inclusief 6-daagse skipas

De naam geeft het al een beetje weg, maar tijdens een wintersport Arc 1800 verblijf je in de Franse Alpen op een hoogte van 1800 meter. Arc 1800 laat zich vooral kenmerken door de bruisende apre-ski en de wellness-faciliteiten in ‘Mile 8’. Je hoeft je hier ’s avonds dan ook niet te vervelen. Overdag zorgen de pistes van skigebied Paradiski voor vermaak. En vergeet het uitzicht op de imposante Mont Blanc niet.

Skiën op 1800 meter in de Franse Alpen

Tijdens een wintersport Arc 1800 verblijf je in de Franse Alpen op een hoogte van 1800 meter. De dorpen van Les Arcs liggen allemaal op een andere hoogte en worden door middel van skibussen met elkaar verbonden. Arc 1800 ligt dus op 1800 meter hoogte en staat bekend om zijn bruisende apres-ski. Na het skiën barst het feest al in de namiddag los. Over skiën gesproken: de 425 kilometer aan pistes van skigebied Paradiski liggen aan je voeten in Arc 1800. Trek de latten maar aan in het luxe appartement of hotel van TUI en bewonder de witte bergwereld van Frankrijk op een actieve manier. Vergeet niet om af en toe te stoppen en het uitzicht te bewonderen, want in de verte zie je de beroemde Mont Blanc pronken.

Een avond vol vermaak in Arc 1800

Zodra de zonsondergang zijn intrede doet is het tijd om de apres-ski barretjes in Arc 1800 op te zoeken. Dankzij de goede wijnen en de hippe muziek ben je de tijd zo vergeten en komt de zon weer op voordat je het door hebt. Wil je liever een avondje ontspannen? Breng tijdens de wintersport Arc 1800 dan een bezoek aan ‘Mille 8’. Hier zorgen de rodelbaan, het zwembad en het wellness-complex voor een relaxte avond. Over relaxen gesproken; ook in de accommodatie van TUI bevindt zich een spa. Na het smullen van een huisgemaakte uiensoep kun je heerlijk uitbuiken in de sauna.

Bekijk alle Wintersport vakanties Arc 1800 (1)