Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Les Portes du Soleil

Inclusief 6-daagse skipas

Kies voor een wintersport Les Portes du Soleil en je kiest voor een romantische wintersport in de Franse Alpen. Dat komt vooral door de authentieke dorpjes met houten chalets, winkeltjes vol lokale lekkernijen en pistes die dwars door de dennenbossen kronkelen. En met meer dan 350 kilometer aan pistes is er genoeg keus. Bijkomen doe je daarna in het luxe appartement van TUI door de wellness op te zoeken.

Populaire bestemmingen

Romantisch, besneeuwd Les Portes du Soleil

Authentieke boerendorpjes met houten chalets en winkeltjes vol lokale lekkernijen wisselen elkaar in Les Portes du Soleil af met pistes die door de geurige dennenbomen kronkelen. Voor een romantische wintersport ben je in dit skigebied in de Franse Alpen dan ook aan het juiste adres. Vooral Avoriaz en Morzine zijn geliefd voor een wintersport Les Portes du Soleil, al kunnen we Châtel vanwege de apres-ski bars niet vergeten. In alle drie de skioorden kun je verblijven in een luxe appartement met bergzicht. Dat wordt ook na het skiën genieten.

Steile pistes en heerlijke wellness

Skiën doe je tijdens een wintersport Les Portes du Soleil de hele dag door. Met meer dan 570 kilometer aan pistes is er genoeg keus. Het merendeel is rood van kleur, maar ook aan blauwe en zwarte pistes ontbreekt het niet. Je kunt in het gebied zelfs de steile en beroemde ‘Muur van Avoriaz’ met zijn vele bobbels bedwingen. Bijkomen doe je bij terugkomst in het luxe appartement van TUI. Zoek de wellness op voor wat welverdiende ontspanning of flans zelf een Franse uiensoep in elkaar. Niks zo lekker als een zelfgemaakt soepje.

Bekijk alle Wintersport vakanties Les Portes du Soleil (6)