Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Kerstmarkt Parijs

Tijdens de donkere dagen straalt de lichtstad Parijs extra hard met de miljoenen lampjes en uitbundige kerstdecoratie in de straten. Vier dit jaar de mooiste tijd van het jaar op een sfeervolle kerstmarkt in Parijs. In de wijk La Défense waan je je letterlijk in een kerstdorp en bij de Eiffeltoren kun je een pirouette oefenen op de schaatsbaan. Voor een magisch uitzicht over de Franse stad stap je in het hoge reuzenrad op het Place de la Concorde.

Kerstmarkt Parijs
  • Bekijk de Franse lichtstad van bovenaf
  • Varen over de Seine
  • Shoppen in de wijk Le Marais
  • Romantische citytrip in Frankrijk
Bekijk trips naar Parijs (38)

Kerst begint op de Champs-Elysées

De Franse hoofdstad Parijs is vanaf half november werkelijk een magische plek waar op bijna elk plein wel een gezellige kerstmarkt te vinden is. Het is pas echt kerst in Parijs zodra de verlichting op de Champs-Élysées officieel wordt ontstoken. boek bij TUI een hotel inclusief treinreis of vlucht naar Parijs en bewonder met eigen ogen dit schitterende schouwspel. Tussen de fonkelende lichtjes en honderden kerstkraampjes op de Champs-Élysées heb je al snel het kerstgevoel te pakken. Vergeet niet een bezoek aan de kerstmarkt op de Champs-Élysées af te sluiten met een ritje in het meters hoge reuzenrad op het Place de la Concorde. Vanuit de lucht heb je een spectaculair uitzicht op de Franse lichtstad.

Schaatsen bij de Eiffeltoren

Ook zeker een bezoek waard is de grootste kerstmarkt van Parijs, in de wijk La Défense. De meer dan 350 kerststalletjes en sfeervolle verlichting steken prachtig af tegen de moderne en futuristische gebouwen van La Défense. Natuurlijk kan een bezoek aan het symbool van Parijs, de Eiffeltoren, niet ontbreken tijdens een weekendje weg in Frankrijk. Op het plein van Trocadero kun je onder het genot van een warm drankje en de welbekende kerstliederen genieten van fraaie kerststalletjes en internationale kerstartikelen. Of zwier vrolijk in het rond op de kunstijsbaan.

Beste optie om te parkeren in Parijs

Vanuit een van de centraal gelegen hotels van TUI sta je binnen no time op een van de gezellige kerstmarkten in Parijs. Kom je met een auto naar de kerstmarkt in Parijs, dan is de beste optie om te parkeren in een van de moderne en bewaakte parkeergarages in het centrum zoals het Vincipark. Ga je liever niet met de auto het centrum in, dan kun je het beste je auto parkeren aan de rand van de stad vlak bij een metrostation zoals bij station Porte de Clignancourt of station Porte d'Orléans. Vanaf een van de metrostations kun je dan eenvoudig het centrum van Parijs bereiken met het openbaar vervoer. Om parkeerstress te voorkomen, kun je bij TUI ook een treinreis of vlucht boeken.

Bekijk trips naar Parijs (38)