Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Wintersport Pozza di Fassa

Inclusief 6-daagse skipas

Met meer dan 60 kilometer aan brede pistes is een wintersport in Pozza di Fassa een heerlijke week in de buitenlucht. Boek je het appartement van TUI dan krijg je er een skipas voor het hele gebied bij. Ontdek de blauwe en rode pistes van de Italiaanse Dolomieten. Met de pendelbus kun je tevens naar de aangrenzende dorpen Campitello en Canazei. Ook aan kleine kinderen is gedacht, in het ‘kinderland’ is een speciale oefenlift aangelegd.

Wintersport Pozza di Fassa

De brede pistes van Pozza di Fassa

Het wintersportgebied Pozza di Fassa ligt centraal in het gebied Val di Fassa. Een bekende regio in het noorden van de Italiaanse Dolomieten. De omliggende dorpen Campitello en Canazei zijn bruisend, maar wintersport in Pozza di Fassa is heerlijk rustig. Pak vanuit het dorp de gondel omhoog en geniet van 68 kilometer aan geprepareerde pistes. Het grootste deel van de pistes is gemiddeld qua moeilijkheidsgraad, maar ook met beginnende skiërs is rekening gehouden. Met meer dan 14 kilometer aan blauwe en vooral brede pistes heb je genoeg kilometers te maken. Wil je aan het einde van de dag terug skiën naar het dorp? Laat dan de lift voor wat het is en pak de dal afdaling.

Het ‘kinderland’ van Pozza di Fassa

Een wintersport in Pozza di Fassa is daarnaast uitermate geschikt voor familievakanties. Net buiten het dorp ligt namelijk het ‘kinderland’. Hier is een speciale oefenlift aangelegd waar kinderen makkelijk leren skiën. Wil je nou eens een kijkje nemen bij de pistes in de nabij gelegen gebieden? Pak dan de pendelbus naar Canazei of Campitello. Bij een verblijf in Pozza di Fazza krijg je namelijk een skipas erbij die in het hele gebied gebruikt kan worden. In totaal ligt er in Val di Fassa 140 kilometer aan piste, genoeg te beleven dus. Na een hele dag in de buitenlucht is het tijd om je spieren te ontspannen en op de bank in je appartement te ploffen. Morgen is er weer een dag in dit winterwonderland!