Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Trentino

Inclusief 6-daagse skipas

De regio Trentino-Zuid-Tirol ligt in het noorden van Italië. Hier beleef je ‘la dolce vita’ in de sneeuw. De skipas die bij de wintersport in Trentino is inbegrepen geeft toegang tot de strak geprepareerde en zonovergoten pistes. Na een dagje skiën of snowboarden op de berghellingen van de Dolomieten wacht ’s avonds een bord misto di funghi met een glas Marzemino wijn op je. Italiaanser kan bijna niet!

Trentino: la dolce vita in de sneeuw

Ga op wintersportvakantie naar Trentino en ervaar wintersport op zijn Italiaans. De regio Trentino-Zuid-Tirol is gelegen in het noorden van Italië en is de ideale bestemming voor levensgenieters die de sneeuw op willen zoeken. Overdag geniet je hier van de vele zonuren, een hoge sneeuwzekerheid en strak geprepareerde pistes. Stap ‘s avonds een berghut in om aan tafel te schuiven voor een heerlijk diner in Italiaanse stijl. Probeer bijvoorbeeld misto di funghi, een gerecht van polenta met paddenstoelen, samen met een glas Marzemino wijn. Tijdens een wintersport in Trentino leef je ‘la dolce vita’!

Trotseer de berghellingen van de Dolomieten

Trentino heeft in totaal circa 850 kilometer aan pistes, met de hoogste gebieden die wel rijken tot 3.000 meter hoogte. Met de combinatie van blauwe, rode en zwarte pistes kunnen zowel beginnende skiërs of snowboarders als gevorderde wintersporters de berghellingen van de Dolomieten trotseren. Omdat een skipas bij de wintersport in Trentino is inbegrepen kun je zodra je bij aankomst de auto uitstapt al beginnen aan een mooie tocht over de bergkammen van Val di Sole of Val di Fiemme. Wachten houden de Italianen niet van, dus eenmaal beneden aangekomen neemt een moderne cabinelift je gelijk weer mee naar boven.

Bekijk alle Wintersport vakanties Trentino (51)