Snelle Boekers Voordeel: 50 euro extra korting (per unit)
Arlberg

Wintersport Arlberg

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Oostenrijk
  3. Arlberg

Graag op wintersport naar Arlberg? Op de grens van de Oostenrijkse provincies Tirol en Vorarlberg liggen de 350 kilometerlange pistes van Ski Arlberg, die prima te bereiken zijn vanuit de hotels in St. Anton am Arlberg, Zürs am Arlberg en Flirsch. Overdag sneeuwzeker skiën op het Arlbergmassief en 's avonds feesten in de beroemde après-ski Mooserwirt: tijdens een skivakantie naar Arlberg kan het allemaal!

Vervoerstype

Populaire bestemmingen

St. Anton am Arlberg(3) St. Anton am Arlberg

Het immense skigebied Ski Arlberg

Tijdens een wintersport naar Arlberg kun je skiën in een van de populairste skigebieden van de Alpen. Het immense skigebied Ski Arlberg beschikt over circa 350 kilometer aan wit besneeuwde pistes, die onderdeel uitmaken van de Oostenrijkse provincies Tirol en Vorarlberg. Door zijn ligging op het Arlbergmassief zijn hier sneeuwhoogtes tot wel 2800 meter te vinden, waardoor een skivakantie naar Arlberg erg sneeuwzeker is. Zo kun je zonder zorgen in volle vaart van de 134 kilometer aan blauwe-, 152 kilometer aan rode- en 43 kilometer aan zwarte pistes glijden. Deze zijn overigens prima te bereiken vanaf de hotels van TUI. Vanaf het hotel in St. Anton am Arlberg is het maar een klein stukje lopen naar de Arlberger Bergbahnen, de skilift die toegang biedt tot het skigebied Ski Arlberg. Het 5 sterren hotel in Zürs, een luxe hoteldorp, ligt direct aan de pistes. Daarentegen ligt het hotel in Flirsch net buiten het skigebied Ski Arlberg, dat direct met elkaar is verbonden door een skibus. Hoe dan ook, een wintersport naar Arlberg is altijd inclusief 6-daagse skipas van TUI.

Après-ski in St. Anton am Arlberg

Na een dagje skiën op het Arlbergmassief, is het tijd voor een feestje. En waar kun je dat nou beter vieren dan in het feestelijke St. Anton am Arlberg, dat bol staat van de après-ski hutten? Op de piste, zo'n 800 meter bij de Galzig gondelbaan vandaan, liggen de bekende uitgaansgelegenheden Sennhütte, Krazy Kanguruh en Mooserwirt. Met een dansje en een Lumumba in je hand, een wintersport drankje van warme chocomelk en rum, warmen de spieren zo weer op!

Bekijk alle Wintersport vakanties Arlberg (3)