Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Flirsch

Inclusief 6-daagse skipas

Voor een goedkope wintersport in de Oostenrijkse Alpen ben je in Flirsch aan het juiste adres. Flirsch hoort bij skigebied Ski Arlberg met zo’n 350 kilometer aan afwisselende pistes. Maar omdat je die pistes vanuit Flirsch alleen met de skibus kunt bereiken liggen de prijzen hier een stuk lager. In het dorp zelf liggen een rodelbaan en ijsbaan. Wil je tijdens de wintersport Flirsch feesten? Dat kan in St. Anton am Arlberg.

Wintersport Flirsch

Een goedkope wintersport in de Oostenrijkse Alpen

Dicht bij het bekende skioord Sankt Anton ligt het Oostenrijkse dorp Flirsch. Voor een goedkope wintersport in de Alpen ben je hier aan het juiste adres. Dat komt omdat Flirsch ietwat afgelegen ligt en je de skibus nodig bent om bij de pistes van skigebied Ski Arlberg te komen. Rustzoekers zullen zich dan ook helemaal thuis voelen tijdens een wintersport Flirsch. Met de skibus ben je zo bij de 350 kilometer aan afwisselende pistes van Ski Arlberg. Maar in Flirsch zelf zorgen de verlichte rodelbaan en de ijsbaan ook voor heel wat sneeuwpret. Opwarmen kan aan het eind van de dag in het familiehotel van TUI. Ontspan in de wellness of smul van de Oostenrijkse kaiserschmarrn.

Feesten in St. Anton am Arlberg

Ben je ’s avonds nog niet moe en vind je dat de apres-ski bij een wintersport hoort? Zet dan koers naar het beroemde St. Anton am Arlberg. Dit feestdorp staat vol met après-ski hutten, discotheken en cafés waar je tot de volgende ochtend kunt feesten. Vooral de beroemde discotheek Mooserwirt is erg geliefd (en dus ook druk). De schnaps vliegen hier dag en nacht over de toonbank. En de beste dj’s ter wereld draaien er. Tijdens een wintersport Flirsch bereik je St. Anton met de skibus. Ben je meer toe aan een ontspannen avond? Dat kan door in het hotel in Flirsch te ontspannen met een glühwein.