Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Wintersport Biberwier

Inclusief 6-daagse skipas

Middenin de Tiroler Zugspitz Arena ligt biberwier, een ideaal Oostenrijks wintersportdorp. Kindvriendelijkheid staat hier op één. Ga je met de familie op een wintersport in Biberwier dan is er voor iedereen wat. Met een 6-daagse skipas maak je gebruik van kilometers aan blauwe, rode en zwarte pistes. Of neem je liever deel aan een georganiseerde tocht? De winterwandelpaden zijn er uitermate geschikt voor. Ondertussen vermaken de kinderen zich in de skikinderopvang van het skigebied: Biberland.

Wintersport Biberwier

Het kindvriendelijke Biberwier

Het Oostenrijkse dorp Biberwier ligt in de Tiroler Zugspitz Arena. Tijdens een wintersport Biberwier verblijf je in het knusse bergdorp omringd door de bergen van Tirol. In de ochtend sta je binnen een mum van tijd op de piste. Vanuit het hotel van TUI wandel je namelijk zo naar de skilift van het skigebied Marienberg. Met een 6-daagse skipas maak je gebruik van kilometers aan pistes, waarvan 4,4 kilometer blauw, 8,1 kilometer rood en 1,5 kilometer zwart. Daarbij is het uitzicht op de Zugspitze berg fenomenaal. En de aanwezigheid van sneeuwkanonnen zorgt ook nog eens voor sneeuwzekere pistes. Kindvriendelijkheid staat in het wintersportdorp op één. Dat maakt het de ideale bestemming voor een familievakantie. Voor de kids is er Biberland, een skikinderopvang waar kinderen leren glijden en kunnen spelen.

De loipes van de Zugspitz Arena

Tijdens een wintersport Biberwier is er van alles wat. Zo is er voor freestylers een funpark met onder andere vijf Quarterpipes. Als wandelaar maak je in Biberwier gebruik van 15 kilometer aan winterwandelpaden. Neem bijvoorbeeld deel aan een georganiseerde tocht. Tijdens de fakkeltocht wandel je met een gids in de avond door het Tiroolse landschap. De fakkels zorgen voor prachtige verlichting. Of maak je liever gebruik van de langlaufloipes? De Zugspitz Arena heeft een netwerk van maar liefst 110 kilometer. En geen zorgen over de spieren want die komen wel weer tot rust in de luxe wellness van het hotel van TUI.