COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Lermoos

Wintersport Lermoos

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Oostenrijk
  3. Tirol
  4. Zugspitzgebied
  5. Lermoos

Skiën in zowel Duitsland als Oostenrijk doe je tijdens een wintersport Lermoos. Het charmante dorpje in het Oostenrijkse Zugspitzgebied ligt op de grens met Duitsland bij de indrukwekkend hoge Zugspitze. Maar ook de eigen huisberg, de Grübigstein, is met zijn 2.223 meter imposant. Van beide bergen kun je skiën, maar eromheen lopen tijdens een romantische sneeuwwandeling kan ook. Vergeet de sneeuwschoenen dus niet.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Lermoos vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Wintersport in Oostenrijk én Duitsland

Een charmant, klein en gezellig dorpje in een uitgestrekt skigebied is hoe je Lermoos het best kunt omschrijven. Het dorp ligt in het hart van het Oostenrijkse Zugspitzgebied en op de Duitse grens. Ideaal voor een wintersport dicht bij huis. En hoewel het Zugspitzgebied meer dan 144 kilometer aan afwisselende pistes heeft kun je tijdens de wintersport Lermoos ook skiën in het eigen skigebied van het dorp. In skigebied Lermoos zorgen de 30 kilometer aan voornamelijk blauwe pistes voor heel wat sneeuwpret.

Skiën van de Grübigstein

Lermoos mag zelf dan wel klein zijn, de omgeving is groots. En dat heeft alles te maken met de imposante bergen van het Wettersteinmassief. Vooral de 2.223 meter hoge Grübigstein steekt er met kop en schouders bovenuit. Vanaf deze huisberg kun je tijdens de wintersport Lermoos zelfs naar beneden skiën. En hoewel de Grübigstein imposant is zijn de pistes lekker breed en ideaal voor beginners. Bijkomen doe je na afloop in het sfeervolle centrum van het dorp. Met een schnitzel voor je neus is de wintersport op de grens tussen Oostenrijk en Duitsland helemaal compleet.

Sneeuwwandelingen rond de Zugspitze

Vergeet de sneeuwschoenen niet mee te nemen naar een wintersport in Lermoos. Rondom de Zugspitze, de hoogste berg van Duitsland, kun je namelijk romantische wandeltochten door de sneeuw maken. Niet alleen de 2.964 meter hoge berg is onvergetelijk, ook de besneeuwde bossen zorgen voor een adembenemend decor. Opwarmen doe je ´s avonds in het luxe hotel in Lermoos. De sauna is voor je opgewarmd en ook het verwarmde buitenbad zorgt voor heel wat waterpret. En dát met uitzicht op de indrukwekkend hoge bergen.

Bekijk alle Wintersport vakanties Lermoos (2)