COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Brandnertal

Wintersport Brandnertal

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Oostenrijk
  3. Brandnertal

Graag op wintersport naar het Brandnertal? Dit dal in Vorarlberg, de meest westelijke provincie van Oostenrijk, beschikt over een eigen skigebied met 55 kilometer aan witte pistes. De bekende Panoramabahn biedt een prachtig uitzicht op het Schesaplanamassief en vormt de verbinding tussen de hotels in de bergdorpen Brand en Bürserberg. Uiteraard kun je ook op de top blijven om te snowboarden in het Backyards Funpark.

Populaire bestemmingen

Brand(4) Brand

De verbinding tussen Brand en Bürserberg

Tijdens een wintersport naar het Brandnertal zul je ontdekken waarom dit dal in de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg zo geliefd is bij menig toerist. De 55 kilometerlange pistes van het skigebied Brandnertal bieden een adembenemend uitzicht op het Schesaplanamassief, zoals wel blijkt tijdens een ritje met de Panoramabahn. Deze skilift verbindt de twee bergdorpen Brand en Bürserberg met elkaar, waar ook de hotels en appartementen van TUI liggen. Hier kun je na een dagje skiën op de sneeuwzekere pistes, mede mogelijk gemaakt door sneeuwkanonnen, lekker ontspannen in de wellness. Hoe dan ook, een wintersport naar het Brandnertal is inclusief 6-daagse skipas van TUI.

De obstakels van funpark Backyards

Ook snowboarders kunnen hun hart ophalen tijdens een wintersport in het Brandnertal. Vlakbij de Glatthochlift ligt het funpark Backyards. Dit 600 meterlange snowpark beschikt over maar liefst 30 obstakels, waaronder een aantal kickers, rails en boxen. Deze verschillende obstakels zijn geschikt voor elk niveau. Ideaal dus voor beginners en gevorderden!

De sfeervolle bars in het Brandnertal

'S avonds valt er ook genoeg te beleven in Brand en Bürserberg. Ondanks dat beide bergdorpen niet beschikken over een uitgebreide après-ski, worden de centrums wel gesierd door sfeervolle restaurants, bars en cafés. Volgens velen is een van de leukste bars 'Heuboda', dat aan het begin van de Glattjochbahn ligt. Met een Lumumba in je hand, een warme chocomel met een flinke dot slagroom en een scheut rum, warmen de spieren zo weer op na een dagje skiën.

Bekijk alle Wintersport vakanties Brandnertal (4)