Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Gasteinertal

Inclusief 6-daagse skipas

Met 200 kilometer aan pistes biedt het gebied Gasteinertal in Oostenrijk volop keus voor elk type skiër. De uitdagende afdalingen in de schaduw van de imposante Kreuzkogel (2.686 meter) bieden volop skipret. En na een dag op de lange latten, kom je bij in de thermale baden waar het gebied bekend om staat. Lekker ontspannen tijdens je wintersport in het Gasteintertal!

Skiën in het Gasteintertal

Het skigebied Gasteintertal behoort tot de grootsten van Oostenrijk. De pistes zijn uitdagend en vooral geoefende skiërs kunnen zich helemaal uitleven tijdens hun wintersport in het Gasteinertal! Kies je voor een tocht van de Hohe Scharte naar Bad Hofgastein of suis je van de zwarte Bürgerwald-afdaling van de Stubnerkogel? Vanuit de centraal gelegen hotels en appartementen van TUI loop je zo naar de skiliften die je in no time naar de bergtoppen brengen. En omdat je wintersport in het Gasteintertal inclusief skipas is, kun je na aankomst direct de lange latten onderbinden!

Ontspannen in de wellness van Gasteinertal

Niet alleen skiërs komen aan hun trekken tijdens een wintersport in het Gasteinertal. Snowboarders leven zich uit in de twee funparks waar ze spectaculaire stunts kunnen oefenen. En langlaufers maken vanuit het hotel de mooiste tochten op maar liefst 88 kilometer loipes in dit sneeuwzekere gebied. De verschillende wintersporters komen elkaar aan het einde van de dag zeker tegen in een van de vele wellnesscentra in het gebied. Het Gasteinertal staat bekend om de vele thermale bronnen in het gebied. De ontspannende baden staan op je te wachten. Wat zul je na een dag berglucht en zo’n relaxt bad heerlijk slapen…

Bekijk alle Wintersport vakanties Gasteinertal (3)