NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport Bad Hofgastein

Inclusief 6-daagse skipas

Trek erop uit naar de wellness- en winterbestemming voor je wintersport in Bad-Hofgastein. Het chique dorp staat bekend als modern kuuroord waar je heerlijk kunt relaxen na een actieve dag op de piste. Beleef de ultieme sneeuwpret in het skigebied Gastein en kom ’s avonds tot rust in de Alpen Therme. Vergeet niet de helende krachten van de Gasteiner Heilstollen te ervaren wanneer je een dag niet op de latten staat!

Winterplezier in kuuroord Bad Hofgastein

Samen met skistation Angertal en Bad Gastein vormt Bad Hofgastein een skigebied binnen het bekende Oostenrijkse skigebied Ski Amadé. Sjees naar beneden op 186 kilometer aan pistes in Skigebied Gastein. Dit grote gebied is geschikt voor wintersporters van ieder niveau. Zo kunnen beginners er terecht op 63 kilometer aan blauwe pistes of 116 kilometer aan rode pistes. Terwijl de waaghalzen freestylen in het snowpark in Gastein. Stap na een ochtend op de latten het terras van een skihut op voor een glas heerlijk koude Almdudler in de volle zon. Genieten maar!

Geneeskrachtige Gasteiner Heilstollen

Het dorp Bad Hofgastein biedt verschillende mogelijkheden voor een heerlijke actieve vakantie met de nodige ontspanning. Het dorp staat, zoals de naam al doet vermoeden, bekend als modern kuuroord en je kunt hier dan ook heerlijk tot rust komen. Breng na een intensieve dag op de piste een bezoek aan de Alpen Therme in het centrum. Trek een aantal baantjes in een van de 6 baden, ga even relaxen in het saunalandschap of geniet van het uitzicht op het berglandschap wanneer je dobbert in het bergmeer.

Wanneer je een dag niet op de latten wil staan kun je een bezoek brengen aan de Gasteiner Heilstollen. Door de combinatie van hoge luchtvochtigheid, warmte en radon hebben deze geneeskrachtige mijngangen een bijzondere werking. Voel je als herboren wanneer je de gangen uitloopt!

Bekijk alle Wintersport vakanties Bad Hofgastein (3)