COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Oberndorf in Tirol

Wintersport Oberndorf in Tirol

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Oostenrijk
  3. Schneewinkl
  4. Skigebied St. Johann in Tirol
  5. Tirol
  6. Oberndorf in Tirol

Een wintersport Oberndorf in Tirol is ideaal voor families, met pistes in alle kleuren en gradaties. Leer skiën op de brede pistes of ga van de uitdagende zwarte afdaling in het skigebied St. Johann in Tirol. Voor langlaufers ligt er rondom Oberndorf een loipenetwerk van maar liefst 250 kilometer. Bind de langlaufski’s onder en gaan! Na een actieve dag staat het buffet al klaar in het All Inclusive hotel van TUI.

Familievriendelijk skiën in Oberndorf in Tirol

Het knusse dorp Oberndorf ligt op 687 meter hoogte in de Oostenrijkse deelstaat Tirol. Samen met St. Johann deelt Oberndorf het skigebied St. Johann in Tirol. En dat is er eentje waar families een fijne wintersport kunnen beleven. De 40 kilometer aan sneeuwzekere pistes bevinden zich tussen de 700 en 1700 meter hoogte en zijn er in alle kleuren en gradaties. Leer skiën of snowboarden op de brede blauwe pistes of sjees van de lange zwarte afdaling die doorloopt tot Oberndorf. Bij TUI boek je een wintersport Oberndorf in Tirol inclusief een 6-daagse skipas. Ook fijn: de skibus die je naar de liften brengt stopt voor de deur van het hotel van TUI. En voor die liften staat bijna nooit een rij. Dus hup de lift in en laat die wintersport in Oberndorf maar beginnen.

De loipes en het snowpark van Oberndorf

Oberndorf en St. Johann in Tirol hebben een van de grootste langlaufcentra van Tirol. Bind de langlaufski’s onder en ontdek de 250 kilometer aan langlaufloipes, zowel klassiek als freestyle skating. Neem bijvoorbeeld de 7 kilometer lange Reithamloipe met een indrukwekkend uitzicht op de Kitzbüheler Alpen. Voor de waaghalzen heeft St. Johann in Tirol een snowpark, met een breed aanbod aan elementen. Ski door de 3 meter lange tank of probeer de 7 meter lange down-rail uit. Of kijk vanaf de zijlijn toe hoe ervaren freestylers de gaafste trucs doen. Na actieve dagen kom je bij in het luxe hotel van TUI. En die is tijdens een wintersport Oberndorf in Tirol All Inclusive. Geniet van een uitgebreid buffet of duik de wellness in. In de infraroodcabine en sauna komen je spieren helemaal tot rust.

Bekijk alle Wintersport vakanties Oberndorf in Tirol (1)