Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Wintersport Ischgl

Inclusief 6-daagse skipas

Tijdens een wintersport Ischgl draait het allemaal om de après-ski. Het luxueuze dorp in Oostenrijk staat niet voor niks bekend als het ‘Ibiza van de Alpen’. Al vroeg in de middag kun je losgaan op de hippe beats in de discotheken en barretjes aan de dorpsstraat. Daarvoor zorgen de 238 kilometer aan pistes van skigebied Silvretta Arena voor vermaak. Het appartement van TUI staat aan de piste, dus je stapt zo de sneeuw in.

Feesten in het ‘Ibiza van de Alpen’

Trendy après-ski bars, discotheken en terrassen zorgen ervoor dat Ischgl de bijnaam ‘Ibiza van de Alpen’ meer dan verdiend. Het luxueuze Oostenrijkse dorp is dan ook de perfecte bestemming voor feestbeesten en nachtbrakers. Al kun je in het op een na grootste skigebied van Oostenrijk ook goed skiën. Houd er wel rekening mee dat het behoorlijk druk kan zijn. Ieder jaar vieren meer dan een miljoen mensen een wintersport Ischgl. Voor rustzoekers is dit niet de juiste bestemming. Ben je toch toe aan een rustige avond? Dan kun je ontspannen in het ruime appartement van TUI.

Skiën in sneeuwzeker skigebied Silvretta Arena

Een groot voordeel van een wintersport Ischgl is dat je bij TUI in een appartement aan de piste verblijft. Na een stevig ontbijt stap je dan ook zo de pistes van skigebied Silvretta Arena op. Er liggen 238 kilometer aan pistes voor je klaar waarvan het merendeel rood van kleur is. En omdat het skigebied op een hoogte ligt van tussen de 2.000 en 2.872 meter is de sneeuwzekerheid optimaal. In Ischgl kun je tot ver in april skiën van de Oostenrijkse bergen. Pauzeren doe je met een schnaps in het PlayStation Vita Ischgl Snowpark. Ondertussen voeren de freestylers spectaculaire stunts uit en kom je ogen tekort.

De bekende après-ski van Ischgl

Na het skiën kun je niet om de après-ski heen. In de autovrije dorpsstraat bruist het al in de namiddag van de gezelligheid. Dat begint in de restaurants en op de terrassen nog redelijk rustig, maar al snel klinkt de hippe muziek uit de speakers van de discotheken en barretjes. Tijdens de wintersport Ischgl kun je zelfs op de piste van de Idalp feesten. Ieder jaar staat er middenin de sneeuw een podium waar de ‘Top of the Mountain’ concerten worden gegeven. Bekende artiesten als Sting en Elton John hebben al op het podium in Ischgl gestaan, dus wie weet wie er optreed.

Bekijk alle Wintersport vakanties Ischgl (2)