Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Skigebied Ski Juwel

Wintersport Skigebied Ski Juwel

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Oostenrijk
  3. Skigebied Ski Juwel

Tijdens een wintersport in Skigebied Ski Juwel ontdek je steeds een nieuwe piste. Dit skigebied telt namelijk 109 kilometer aan skipiste. Je vindt Ski Juwel midden in Oostenrijk, in het 'gemütliche' Tirol. Zowel gevorderde als beginnende skiërs en snowboarders vermaken zich hier uitstekend dankzij de variatie aan afdalingen. Verken bijvoorbeeld de 1.500 meter hoge Markbachjoch bij Niederau, inclusief uitzicht op de besneeuwde Alpen.

Variatie in Skigebied Ski Juwel

Sta je tijdens de wintersportvakantie het liefst elke dag op een andere piste? Boek dan een wintersport Skigebied Ski Juwel. Dit gebied hoort tot de 10 grootste skigebieden van Tirol en ligt midden in Oostenrijk. In totaal ontdek je hier maar liefst 109 kilometer skiplezier. Alle soorten pistes zijn vertegenwoordigd, van blauw tot zwart. Gelukkig is de skipas inbegrepen wanneer je bij TUI boekt, zodat je zonder stress de fijnste slaloms maakt. Dat kan bijvoorbeeld in het skigebied bij het dorp Niederau. Hier liggen op de flanken van de 1.500 meter hoge Markbachjoch een paar pittige rode pistes, inclusief uitzicht op de witte bergwereld.

Familievriendelijk Reith im Alpbachtal

Op wintersport met de kinderen? Ook dan is een wintersport in Skigebied Ski Juwel een goed idee. Kies bijvoorbeeld voor een familievriendelijk 4 sterren hotel in Reith im Alpbachtal. De oefenweides en het kinderland liggen aan de rand van het gezellige Reith. Hierdoor hoef je nooit ver met de skispullen te zeulen. Terwijl het kroost voor de eerste keer op de latten staat, neem je zelf een glas 'schnapps' op het terras. Een extra voordeel van Reith im Alpbachtal is dat het een eigen, kleinschalig skigebied heeft op de hellingen van de 1.337 meter hoge Reither Kogel. Daar neem je vooral wat oudere kinderen gerust mee naartoe.

Bekijk alle Wintersport vakanties Skigebied Ski Juwel (10)