Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Wintersport Niederau

Inclusief 6-daagse skipas

Het Oostenrijkse Niederau, is een klein dorp maar met veel mogelijkheden. Met 24 kilometer aan pistes, verdeeld over verschillende soorten afdalingen is er voldoende uitdaging. En terwijl je van de Markbachjoch slalomt kunnen de kinderen zich vermaken op de 'kleuterspeelbanen' onderaan de piste tijdens een wintersport in Niederau. En na het skiën kun je met z'n allen terecht in het zwembad Wave in het nabijgelegen Wörgl.

Kindvriendelijk en sneeuwzeker

Het op 828 meter hoogte gelegen dorp Niederau in de Kitzbüheler Alpen heeft als hoogste top de Lanerköpfl op 1.621 meter hoogte. Het is het eerste dorp van het Oostenrijkse Wildschönautal en beschikt over een eigen skigebied: de Markbachjoch/Lanerköpfl – Niederau. Met ruim 24 kilometer aan pistes verdeeld over 6 blauwe, 12 rode en 6 zwarte afdalingen is er voor elke wintersport voldoende uitdaging. Of je nu voor het eerst op de latten staat deze wintersport in Niederau of als een echte pro de pistes bedwingt. Op familievakantie met kinderen? In Niederau zijn er genoeg oefenpistes voor de kinderen om het skiën onder de knie te krijgen en je vindt zelfs onderaan de pistes speciale 'kleuterspeelbanen'.

Ondanks de geringe hoogte is het skigebied toch vrij sneeuwzeker te noemen, omdat alle pistes op de noordhellingen liggen. En boek je een wintersport naar Niederau bij TUI dan is dat inclusief 6-daagse skipas, zodat je bij aankomst in het hotel van TUI vrijwel direct de piste op kunt.

Meer dan skiën in Niederau

Voor meer uitdaging wil tijdens een wintersport in Niederau, zit goed in het skigebied Ski Juwel. Dit gebied is met ruim 145 kilometer aan pistes en 47 liften een van de tien grootste skigebieden van Tirol! Wanneer je toe bent aan wat ontspanning na het skiën of gewoon iets anders wilt doen zijn er genoeg mogelijkheden. Je kunt gaan rodelen, wandelen of een tocht maken in een paardenkoets.
Ook kun je in het nabijgelegen Wörgl winkelen in een overdekt winkelcentrum of zwemmen met de kleintjes in het zwembad ‘Wave’. Weer terug in het hotel van TUI in het centrum van het dorp kun je aanschuiven aan een echt Oostenrijks diner tijdens een wintersport in Niederau.

Bekijk alle Wintersport vakanties Niederau (8)