Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Saas Fee

Wintersport Saas Fee

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Zwitserland
  3. Saasdal
  4. Skigebied Saas Fee
  5. Wallis
  6. Saas Fee

Op zoek naar een romantische wintersport? Dan ben je in het Zwitserse Saas Fee aan het juiste adres. Dankzij het uitzicht op de feeërieke gletsjers en de sfeervolle restaurants in de authentieke chalets is de bijnaam ‘Parel van de Alpen’ meer dan terecht. Stap na het skiën zeker ook de kabelspoortrein Metro Alpin in om tijdens de wintersport Saas Fee te dineren in het hoogstgelegen draaiende restaurant ter wereld.

Wintersport Saas Fee

Dineren óp de Feegletscher

Vierduizenders die bedekt zijn met poedersneeuw, feeërieke gletsjers en romantisch besneeuwde bossen zorgen ervoor dat Saas Fee de bijnaam ‘Parel van de Alpen’ dubbel en dwars verdient. Het authentieke juweeltje in Zwitserland is de ideale wintersportbestemming voor een romantische skivakantie. Verras je partner tijdens de wintersport Saas Fee zeker eens met een diner in het hoogstgelegen draaiende restaurant ter wereld. Deze staat op de 3.500 meter hoge top van de Feegletscher en is met de kabelspoortrein Metro Alpin te bereiken. Zie je jullie al dineren bij kaarslicht terwijl de zon langzaam achter de hoge bergtoppen verdwijnt?

Romantiek in Saas Fee

Ook dichterbij de grond, in het centrum van Saas Fee, draait de romantiek overuren. En dat heeft alles te maken met de bebouwing die in traditionele Zwitserse chaletstijl is toegepast. Compleet met restaurants waar de open haard knispert en waar het op de terrassen goed toeven is met een Jägermeister. Omdat Saas Fee autovrij is horen de elektrische taxi’s er bij. Bij TUI verblijf je tijdens de wintersport Saas Fee in een appartement in zo’n houten chalet. En vanuit hier loop je zo het sfeervolle centrum binnen.

Skiën tussen de gletsjers

Natuurlijk draait het tijdens een wintersport Saas Fee ook om het skiën. Te midden van een waanzinnige gletsjerwereld liggen in skigebied Saas Fee 100 kilometer aan goed onderhouden pistes voor je klaar. Omdat het merendeel rood en zwart van kleur is kunnen gevorderde skiërs hun hart ophalen. Al zijn er voor de beginners 20 kilometer aan blauwe pistes te vinden. En omdat de skibus voor de deur van het appartement van TUI stopt kun je na de actieve dag meteen ontspannen. Of duik je liever eerst nog even het centrum in voor een afzakkertje.