Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Wintersport Skigebied Adelboden - Lenk

Inclusief 6-daagse skipas

Voor gevorderde skiërs is een wintersport in skigebied Adelboden – Lenk een goed idee. Het uitdagende skigebied ligt in de Zwitserse regio Berner-Oberland en bestaat voor een groot gedeelte uit rode en zwarte pistes. Ook de steile carve-afdaling 42 is enorm uitdagend. Met de moderne skilift in Adelboden bereik je de overige 200 kilometer aan pistes. Ontspannen kan daarna op een van de zonnige terrassen in Adelboden.

Populaire bestemmingen

Skiën in het Zwitserse Adelboden - Lenk

Internationaal, ongerept en chique kun je een wintersport in skigebied Adelboden – Lenk wel noemen. Het gebied in de Zwitserse regio Berner-Oberland was de plek waar de eerste skiwedstrijden van Zwitserland werden georganiseerd. Tegenwoordig liggen er meer dan 200 kilometer aan pistes voor je klaar die met elkaar worden verbonden door een modern liftennetwerk. Houten chalets in het dorp Adelboden, romantisch besneeuwde bossen én de hoge bergtoppen van de Zwitserse Alpen maken het decor compleet.

Spanning voor de daredevils

Wist je dat skigebied Adelboden – Lenk weer is opgedeeld in verschillende deelgebieden? Bij het luxe hotel in Adelboden pak je zo de lift naar TschentenAlp waar vooral rode pistes te vinden zijn. Daredevils kunnen ook terecht in het gebied van de Engstligenalp met uitdagende afdalingen en de heuse carve-afdaling 42. Voor beginners is een wintersport in skigebied Adelboden – Lenk niet aan te raden, maar op de blauwe piste 25 kun je prima even rustig bijkomen en tijdens het skiën genieten van het uitzicht op de besneeuwde Alpenreuzen.

Ontspannen in Adelboden

Bij TUI is een wintersport in skigebied Adelboden – Lenk inclusief skipas, dus de hele dag op de latten staan kost je geen honderden euro’s extra. Maar aan het eind van de middag ben je vast wel moe. Gelukkig zorgen de zonnige terrassen en hippe barretjes in het centrum van Adelboden voor ontspanning. Nagenieten met een goed glas wijn of een Jägermeister kan hier prima. ’s Avonds staat in het luxe 4 sterrenhotel van TUI het diner voor je klaar. En na het smullen van de kaasfondue is het tijd om de wellness op te zoeken. De spieren hebben wel wat rust verdiend.

Bekijk alle Wintersport vakanties Skigebied Adelboden - Lenk (1)