Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Skigebied Arosa

Inclusief 6-daagse skipas

Leg de zonnebrand alvast maar in de koffer, want die kun je tijdens een wintersport in skigebied Arosa wel gebruiken. Het Zwitserse bergdorp ligt in een zonnig keteldal met de 2.653 meter hoge Weisshorn als letterlijk hoogtepunt. In totaal kun je skiën van 225 kilometer aan afwisselende pistes en daarmee is Arosa het grootste skigebied van Zwitserland. Ontspannen doe je daarna in het luxe 5 sterrenhotel van TUI.

Wintersport Skigebied Arosa

Een zonnige wintersport in Zwitserland

Met meer dan 225 kilometer aan afwisselende pistes tot je beschikking kan van verveling geen sprake zijn tijdens een wintersport skigebied Arosa. Het is niet voor niks het grootste skigebied van Zwitserland. En dankzij de 3 skischolen met Nederlands sprekende leraren is een wintersport in Arosa ook geschikt voor beginners. Oh: vergeet je zonnebril niet mee te nemen voor het skiën in Zwitserland. Arosa ligt namelijk in een zonnig keteldal waardoor je hier skiet met de zon op je bol. Het uitzicht op de grillige, besneeuwde bergtoppen maakt het decor compleet.

Het hoogtepunt van Arosa

Het letterlijke hoogtepunt van een wintersport in skigebied Arosa is de 2.653 meter hoge Weisshorn. Op de top van deze berg kronkelen steile pistes naar beneden, maar je kunt ook de gondel omhoog nemen om een hapje te eten in het 360 graden panoramarestaurant. Zie je jezelf al zitten aan de kaasfondue terwijl je de besneeuwde bergen ziet glinsteren onder de zon? Uitbuiken kan daarna in de wellness in het luxe hotel van TUI. ’s Avonds zorgen de apres-ski bars in het centrum van Arosa voor pret. Maar ook een wijntje drinken bij de open haard in het 5 sterrenhotel is heerlijk.