Bonaire Amsterdam Amsterdam

Vliegtickets Bonaire Amsterdam

Retourticket Schiphol (Amsterdam)

Vertrek 25 april 2021 vanaf Bonaire (15 dagen) 549,-* * Let op! Prijzen zijn exclusief € 15,00 boekingskosten.

Plan je vanuit Bonaire een familiebezoek naar Nederland of is het tijd voor vakantie? Boek vliegtickets van Bonaire naar Amsterdam en sta vanaf Flamingo Airport in circa 10 uur vliegen op Nederlandse bodem. Samen met de familie genieten van de Amsterdamse gezelligheid? TUI vliegtickets van Bonaire naar Amsterdam zijn ook gemakkelijk telefonisch te boeken via het TUI kantoor in Curaçao: +599 9 848 8884.

Lees meer over vliegtickets Schiphol (Amsterdam)

Goedkope vliegtickets Schiphol (Amsterdam) retour
Vertrek vanaf Bonaire
Zitcomfort en service op vluchten van TUI fly naar Schiphol (Amsterdam)
 • Deluxe
 • 106 cm beenruimte
 • 40 kg
 • meer
 • Economy
 • 76 cm beenruimte
 • Tegen betaling
 • Comfort
 • 84 cm beenruimte
 • Tegen betaling

Meer informatie over zitcomfort en service

Vliegtickets van Bonaire naar Amsterdam

Wil je bij TUI vliegtickets boeken van Bonaire naar Amsterdam? Dat kan! Met een TUI vlucht van Flamingo Airport naar Schiphol (BON - AMS) reis je lekker comfortabel. TUI vliegt met de TUI Dreamliner. Dit nieuwe vliegtuig is milieuvriendelijker en bovendien een stuk stiller. Kies je voor een retour Bonaire Amsterdam in de Economy klasse, dan heb je bij TUI altijd de beste deal! En wie graag extra beenruimte, meer comfort én extra bagage wil meenemen boekt de Comfort klasse. En met een Deluxe vliegticket Bonaire Amsterdam heb je naast extra service, recht op 40 kilo bagage en 106 centimeter beenruimte.

Een familievakantie naar Nederland

Na een comfortabele rechtstreekse vlucht van Bonaire naar Amsterdam kom je na een vliegtijd van circa 10 uur aan op Amsterdam Schiphol Airport. Laat het familiebezoek in Nederland maar beginnen. Word je niet opgehaald? Met een ​​huurauto ontdek je Nederland in je eigen tempo.

Wil je tijdens je familiebezoek in Nederland cultureel Amsterdam ontdekken? Wie bij TUI een hotel in onze hoofdstad heeft geboekt, is vanaf Amsterdam Airport Schiphol met het openbaar vervoer in een half uurtje in de stad. Tijdens een stedentrip in Amsterdam wandel je langs de grachten. En natuurlijk mag een bezoek aan het Rijksmuseum en een excursie in het Anne Frank Huis niet ontbreken! Voordelige vliegtickets Bonaire - Amsterdam (BON - AMS) boek je ook heel eenvoudig telefonisch via het TUI kantoor op Curaçao, te bereiken op telefoonnummer +599 9 848 8884.