Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vrolijke en muzikale sferen

Aan boord van de Costa Pacifica staat alles in het teken van muziek. De kleurrijke en vrolijke ruimtes zijn namelijk geïnspireerd op de muziek en bieden elk een verschillende symfonie. De muziekstukken die speciaal voor uw verblijf gecomponeerd zijn door maestro Mauro Pagani is overal aan boord te horen. Daarnaast is de muziek ook terug te zien in de aankleding van het schip dat behoort tot de Italiaanse rederij Costa Cruises. Wie zelf een muzikale carrière ambieert, kan in de opnamestudio aan boord een eigen soundtrack opnemen. De ongedwongen Italiaanse sfeer en nieuwste innovaties zorgen voor een geweldige cruisevakantie met TUI. Dit schip van de Costa vloot dat gedoopt is in 2009, beschikt over maar liefst 1.504 hutten waarvan 505 met privé balkon.

Culinair genot aan boord

Uiteraard zijn ook de restaurants aan boord sfeervol en vrolijk ingericht. Costa Pacifica beschikt over 5 prachtige restaurants waar het genieten is van een verscheidenheid aan culinaire gerechten. Smul van een verse pizza bij de Italiaanse pizzeria of kies voor een uitgebalanceerde maaltijd in het Samsara Restaurant. Naderhand kan de avond afgesloten worden met een drankje in de gezellige Piano Bar Rick’s, waag een gokje in het altijd spannende Casino Flamingo of tuur naar een spectacualire film in de openluchtbioscoop. Voor echte feestgangers is er een discotheek genaamd Discoteca Fever aan boord waar de meest swingende nummers worden gedraaid om helemaal op los te feesten.

Bekijk ook eens

SMILE

Tips, avonturen en boeiende verhalen van onze bloggers over hun vakanties met TUI. Laat je inspireren en vind je ideale vakantie.

Bekijk de blog

De wellness-wereld van Costa Pacifica

Tijdens een cruise met de Costa Pacifica zijn er talloze entertainmentmogelijkheden voor het hele gezin. Kinderen kunnen zich vermaken met speurtochten, spelletjes en themafeesten in de Squok Club, terwijl sportievelingen zich kunnen zich uitleven op het joggingparcour in de openlucht of in de gym. Maar liefst 4 zwembaden zijn aanwezig om baantjes te zwemmen of lekker te dobberen. Daarnaast beschikt de Costa Pacifica over een heuse grand-prix simulator in een echte Formule 1 raceauto. Om optimaal te relaxen kunt u plonsen in één van de hydromassagebaden, of ontspannen in het Turks stoombad van de Samsara Spa.