Aruba

Adults Only Aruba

  1. Adults Only
  2. Aruba

Op het Caribische eiland Aruba zal de romantiek hoog tij vieren in een Adults Only hotel. Het luxe hotel van TUI staat aan een parelwit strand met schaduwrijke divi divi bomen. Zie je jezelf al liggen in de beachcabana met een cocktail in je hand? Super romantisch tijdens zonsondergang. Leen in het Adults Only hotel op Aruba ook eens een snorkel om met je partner de koraalriffen vol zeepaardjes en schildpadden te bewonderen.

Vakantie in een Adults Only hotel op Aruba

Een droomvakantie voor volwassenen. Zo kun je een Adults Only Aruba het best omschrijven. Dit ABC-eiland in de Caribbean wordt versierd door parelwitte stranden, schaduwrijke divi divi bomen en een paradijselijke onderwaterwereld. Bij TUI kun je op Aruba verblijven in een Adults Only hotel aan Eagle Beach. Volgens velen is dit het mooiste strand van het eiland. Het zachte zand en de bekende ‘waaibomen’ zijn de ideale ingrediënten voor een dag luieren onder de zon. Overigens kun je ook kiezen voor een luxe RIU hotel aan Palm Beach. Op dit strand is het iets drukker dan op Eagle Beach. Maar je verblijft in dit Adults Only hotel wel op basis van All Inclusive. De cocktail is dus gratis.

Een romantische vakantie op Aruba

Tijdens een verblijf in een Adults Only hotel op Aruba zal de romantiek hoog tij vieren. Geniet in de strandcabana van een romantische zonsondergang, kijk samen een filmpje op de ruime kamer of boek een couples massage in de spa. En dat allemaal zonder gestoord te worden door spelende kinderen. Het Adults Only hotel op Aruba is dan ook ideaal voor een paradijselijke honeymoon. Leen zeker ook eens een snorkel in het luxe hotel van TUI en ga samen snorkelen in de Caribische Zee. Het helderblauwe water zit vol met dansende koraalriffen waar schildpadden, zeepaardjes en ballonvissen zwemmen. Zie je jullie al hand in hand door deze droomwereld zwemmen?

Bekijk alle vakanties Aruba (2)