Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Adults Only Cyprus

Écht tot rust komen? Dat doe je tijdens een Adults Only vakantie op Cyprus. Want als kinderen niet zijn toegestaan, kun je ongestoord luieren onder een wuivende palmboom op het strand van Paphos. Wat een luxe. Ook benieuwd naar de historische bezienswaardigheden van het eiland in de Middellandse Zee? Maak dan een dagtrip naar Choirokoitia en bezichtig de neolithische woningen. Om daarna kant te kopen in charmant Lefkara.

Adults Only op Cyprus

Wat een rust, tijdens een Adults Only vakantie op Cyprus. Zonder rondrennende kids kun je echt ongestoord genieten van een vakantie aan de Middellandse Zee. In een hotel in westelijk Paphos bijvoorbeeld. Rustig gelegen aan zee, direct naast een bananenplantage. En dankzij het All Inclusive concept staan ook de verse fruitcocktails voor je klaar. Zonder bijkomende kosten. Wat een luxe. Even afkoelen op een warme dag? Dat doe je in een van de zwembaden van het resort. Of in de Middellandse Zee natuurlijk. Want je hoeft vanuit het hotel van TUI alleen de wuivende palmen nog maar te volgen naar het naastgelegen strand.

Historische bezienswaardigheden in Choirokoitia

Boek je een Adults Only hotel op Cyprus aan de zuid- of oostkust van het eiland? Ook dan ligt het strand voor de deur. Maar je kunt de omgeving tijdens een vakantie op Cyprus natuurlijk ook wat verder verkennen. Maak bijvoorbeeld een dagtrip naar de archeologische site Choirokoitia. Met de overblijfselen van traditionele ronde huizen. Enkele van de neolithische bouwwerken zijn met de oorspronkelijk gebruikte materialen heropgebouwd, zodat je hier tijdens een vakantie op Cyprus goed een kijkje in de geschiedenis van het eiland kunt nemen. Heb je nog wat tijd over? Ga dan in de smalle straatjes van het charmante dorpje Lefkara op zoek naar mooie souvenirs. Het plaatsje staat namelijk bekend om het zilverwerk, en om het kant dat door de lokale bevolking wordt gemaakt.

Bekijk alle vakanties Cyprus (7)