Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Adults Only Corfu

Tijdens een Adults Only vakantie in Corfu word je wakker in een stukje paradijs van Moeder Natuur. Heuvels die bedekt zijn met olijfbomen en dennenbossen, een parelwit strand én diepblauw water van de Ionische Zee vormen het uitzicht. De bijnaam van dit Griekse eiland is niet voor niks ‘het groene eiland’. Natuurliefhebbers kunnen hun hart dan ook ophalen in het luxe hotel. Vooral in het zwembad met zeezicht is het goed toeven.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Corfu vanaf Amsterdam en Rotterdam.

Adults Only Corfu
  • Huurauto eenvoudig bij te boeken
Bekijk alle vakanties Corfu (3)

Het groene decor van een Adults Only Corfu

Stel je eens voor dat je tijdens het wakker worden uitkijkt op groene heuvels, diepblauw zeewater en een parelwit strand. In een Adults Only hotel op Corfu wordt dit plaatje werkelijkheid. Corfu is een van de eilanden van Griekenland en heeft als bijnaam ‘het groene eiland’. Voor natuurliefhebbers is dit dan ook een ideale vakantiebestemming. Bij TUI kun je tijdens de actieve vakantie verblijven in een luxe Adults Only hotel die tegen de groene heuvels is aangebouwd. Begin de dag met een wandeling langs de geurige dennenbossen en olijfbomen voordat het (privé) strand wacht. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het zwembad met zeezicht, de spa en de overheerlijke Griekse keuken.

Op ontdekking op Corfu

Als je de luxe van het Adults Only hotel op Corfu even achter kunt laten is een verkenning van het eiland een aanrader. Vanuit het All Inclusive hotel in Agios Gordios is het driekwartier rijden naar het Korissonmeer. Dit meer wordt omringd door jeneverbesstruiken, zandduinen en cederbossen. Het wateroppervlakte is de plek waar je ijsvogels, flamingo’s en zelfs schildpadden kunt spotten. Een heus natuurparadijs dus. Kies je voor het TUI BLUE For Two hotel in Ermones? Dan is het een half uur rijden naar hoofdstad Corfu-stad waar de historische forten en het Archeologisch Museum zorgen voor een culturele dag. Bijkomen doe je aan het eind van de dag in de spa van het luxe hotel.

Bekijk alle vakanties Corfu (3)