NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

All Inclusive Kalkar

Nog geen twee uur rijden en de vakantiepret begint. Tijdens een All Inclusive Kalkar heb je toegang tot alle gemakken van het familiepark Wunderland. Entree tot het pretpark is inbegrepen dus zet je schrap voor een ritje in de achtbaan of de ronddraaiende tea-cups. De omgeving van Kalkar biedt prachtige fiets- en wandeltochten en Kalkar zelf geeft een historisch tintje aan je familievakantie.

All Inclusive genieten in Kalkar

Net voorbij de grens bij Nijmegen ligt het Duitse Kalkar. Maximaal 2 uur in de auto en je vakantie kan beginnen. In dit pittoreske plaatsje vind je een historische kern met een 15-eeuws stadhuis en prachtige huizen met historische gevels. Een vakantie Kalkar is All Inclusive en daarmee ben je van alle gemakken voorzien in het luxe hotel van TUI. Een groot pluspunt: het hotel ligt in het welbekende familiepark van Kalkar: Wunderland.

Pret voor het hele gezin in het Familiepark

Over Wunderland gesproken, een All Inclusive Kalkar is inclusief toegang tot het attractiepark Kernie’s Familiepark. Elke dag stap je zo weer in de achtbaan of het reuzenrad, spetter je door de wildwaterbaan of leef je je uit op het reusachtige springkussen. ’S avonds geniet je van een frietje waarna een ijsje niet mag ontbreken. Wil je een middag wat anders dan het pretpark? Dankzij de ligging aan de Rijn biedt de groene omgeving van Kalkar prachtige tochten voor wandel- en fietsliefhebbers. Huur een fiets bij het hotel van TUI en ontdek uitgestrekte weilanden en typische knotwilgen langs de oevers van de Rijn.

Bekijk alle All Inclusives Kalkar (1)