Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All inclusive Beieren

Tijdens een All Inclusive in Beieren hoef je je niet meer af te vragen waar je vanavond weer gaat eten. En wat de prijs is van een Beiers biertje. Bovendien bevindt een All Inclusive hotel van TUI zich vlak bij de bezienswaardigheden van Zuid-Duitsland. In Regensburg aan de Donau bijvoorbeeld, waar je de kleurrijke gotische Dom kunt bezoeken. Of beklim tijdens een wandelvakantie in Duitsland de Große Arber. Wat een uitzicht!

All Inclusive naar Duitsland

Indrukwekkende kastelen, hoge besneeuwde bergtoppen, steden vol Duitse vakwerkhuizen... En bestel gerust nog wat verse obazda en een Beiers biertje. Want wie bij TUI een All Inclusive Beieren boekt, hoeft zich over de prijs van de maaltijden geen zorgen meer te maken. Een All Inclusive hotel in Waldmünchen ligt op zo'n zeven uur rijden vanuit Nederland, vlak bij de Tsjechische grens. Een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de bezienswaardigheden van Regensburg. Breng een bezoek aan de Dom St. Peter, een van de belangrijkste gotische kerken in Zuid-Duitsland. Sommige van de kleurrijke gebrandschilderde ramen dateren uit de 13e eeuw! Vanaf de Dom is het niet ver naar de 12e eeuwse Steinerne Brücke, die beide armen van de Donau overbrugt. Vanaf hier heb je tijdens een stedentrip Regensburg uitzicht over het water, de eilandjes in de Donau en op de oude binnenstad.

Wandelvakantie in het Beierse Woud

Wie tijdens een All Inclusive in Beieren de Zuid-Duitse natuur wil verkennen, kan een dagtrip naar het Beierse Woud maken. Heb je goede wandelschoenen aangetrokken? Maak dan een tocht naar de top van de König des Bayerischen Waldes: de Große Arber. Vanaf maar liefst 1456 meter hoogte heb je een betoverend uitzicht over de dichtbeboste omgeving. Wie weet kom je onderweg in de oerbossen wel een lynx tegen. Heb je geen zin om helemaal naar boven, of weer naar beneden, te lopen? Neem dan gewoon de Arber-Bergbahn. Of zoek het iets dichter bij de grond in het Nationalparkzentrum Lusen. Vanaf de 44 meter hoge uitzichtstoren van het Baumwipfelpfad is het uitzicht tijdens een actieve vakantie in Duitsland namelijk ook heel mooi.

Bekijk alle All Inclusives Beieren (3)