Port Ghalib

All Inclusive Port Ghalib

  1. All Inclusive
  2. Egypte
  3. Marsa Alam
  4. Port Ghalib

De witte zandstranden en de Rode Zee staan garant voor ultieme ontspanning tijdens een All Inclusive Port Ghalib. Aanschouw de kleurrijke onderwaterwereld tijdens een duikexcursie of ga in de gezellige haven van Port Ghalib op zoek naar je favoriete jacht. Ook de zonsondergang is hier het meest spectaculair. Voor een afzakkertje ga je weer terug naar het luxe hotel. Ideaal zo’n All Inclusive vakantie in Egypte!

All Inclusive Port Ghalib
Bekijk alle All Inclusives Port Ghalib (2)

Luxe zonvakantie in Port Ghalib

Met het ongerepte witte zandstrand met wuivende palmbomen, een indrukwekkende haven en de op één na grootste zoutwaterlagune van de wereld als decor is het goed toeven tijdens een All Inclusive in Port Ghalib. De temperaturen in deze badplaats ten noorden van Marsa Alam zijn het hele jaar door aangenaam voor een All Inclusive strandvakantie in Egypte. Alles wat je nodig hebt ligt binnen handbereik in het luxe hotel: van onbeperkt genieten van heerlijke hapjes en drankjes tot een ruim zwembad en een miniclub voor de kinderen. Gooi de blauwe luiken van je hotelkamer open en snuif de zilte lucht op van de Rode Zee. Het grote ‘openluchtaquarium’ heeft een wonderlijke variatie aan tropische vissen en kleurrijke koraalriffen. Nog nooit gedoken? Ga dan eerst even oefenen in de duikschool van het luxe hotel van TUI.

De (cultuur)schatten van Egypte

Wie even aan het hotel wil ontsnappen, loopt richting de jachthaven van Port Ghalib. Wat een ontspannen sfeer heerst hier. Geen overdadige luxe, maar wel een enorme dosis gezelligheid. Flaneer  langs de boten en aanschouw de imposante jachten die hier liggen aangemeerd. Neem hierna een afzakkertje in een van de bars of ga shoppen in de authentieke winkeltjes. Afdingen verplicht!

Maar een All Inclusive naar Port Ghalib is ook de ideale thuishaven voor de avontuurlijke vakantieganger. Laat je op de rug van een kameel langs de Egyptische schatten van de woestijn voeren. Of ga naar de westoever van de Nijl waar trekpleisters als de fascinerende tempel van Karnak of de Vallei der Koningen, de eeuwige rustplaats van diverse Farao’s, op je liggen te wachten.

Bekijk alle All Inclusives Port Ghalib (2)