COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Antalya

All Inclusive Antalya

  1. All Inclusive
  2. Turkije
  3. Turkse Rivièra
  4. Antalya

Bestel tijdens een All Inclusive in Antalya gerust nog een kosteloze cocktail in het luxe hotel van TUI. Voor aan het zwembad, in de zon. Want die schijnt aan de zuidkust van Turkije zo'n 300 dagen per jaar. Maar bewonder tijdens een stedentrip Antalya ook de historische bezienswaardigheden van Kaleiçi. Zoals de Yivli Minare Moskee, met een minaret die je al van verre ziet liggen. Kun je daarna lekker meze eten in het resort.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

All Inclusive Antalya
  • Slechts 4 uur vliegen met TUI fly
  • All Inclusive strandvakantie vol cultuur
  • Elke avond een uitgebreid buffet
Bekijk alle All Inclusives Antalya (1)

300 dagen zon in Antalya

Aan de zuidkust van Turkije ligt de populaire badplaats Antalya. Waar de zon ruim 300 dagen per jaar schijnt. En waar je van het vroege voorjaar tot het late najaar aangename temperaturen kunt verwachten. Alleen het klimaat is de vier uur durende vlucht naar Turkije al meer dan waard. En de culturele bezienswaardigheden aan de Middellandse Zee natuurlijk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kosteloze cocktails aan het zwembad van een luxe resort, als je bij TUI een All Inclusive naar Antalya boekt. En de overheerlijke meze, in het restaurant met uitzicht over zee. Of kom je tijdens een vakantie in Turkije eerst nog even tot rust in het wellness centrum van het vijfsterrenhotel in Antalya?

Betoverende stedentrip aan de Middellandse Zee

Vanuit een luxe hotel van TUI wandel je tijdens een All Inclusive ook zo naar Kaleiçi: het oude hart van de stad dat vroeger volledig ommuurd was. Slenter door de kronkelende, smalle straatjes naar de Poort van Hadrianus, een Romeinse triomfboog uit de 2e eeuw na Chr. En bezoek tijdens een stedentrip Antalya ook vooral het symbool van de stad: de Yivli Minare Moskee. De bakstenen minaret met kegelvormige spits zie je al van verre liggen. Vanaf de toren heb je na een klim van zo'n 90 treden een panoramisch uitzicht over de stad. Onze aanrader: bewonder tijdens een vakantie in Turkije de moskee ook eens 's avonds. Het heiligdom wordt dan sprookjesachtig verlicht. Maar niet voordat je vanaf het kilometerslange Konyaaltı Plajı, ingeklemd tussen steile kliffen en de bergen van Beydağlar, de zon in de Middellandse Zee hebt zien zakken.

Bekijk alle All Inclusives Antalya (1)

Veelgestelde vragen Antalya

In Antalya zijn de zomers lang. Vanaf mei t/m oktober kan je genieten van strandweer en de gemiddelde temperatuur ligt op 30 graden.

Met een vlucht naar Antalya vanaf Schiphol Amsterdam ben je ongeveer 3 uur en 45 minuten in de lucht.

De best beoordeelde All Inclusive hotels in Antalya zijn hotel Ramada Plaza Antalya en hotel Alp Pasa

De All Inclusive hotels in Antalya zijn hotel Ramada Plaza Antalya en hotel Alp Pasa zijn geschikt voor stellen.

Hotels hotel Ramada Plaza Antalya en hotel Alp Pasa zijn kindvriendelijke bestemmingen. Een kinderoppas is mogelijk.