Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All inclusive Makadi Bay

Met een altijd stralende zon en een groot aantal luxe All Inclusive resorts aan een onberispelijk wit zandstrand dat door een kristalheldere Rode Zee wordt omringd, is het niet gek dat Makadi Bay in Egypte zo populair is. Kies je voor een All Inclusive naar Makadi Bay, dan staat de tropische cocktail al voor je klaar! Ontdek ook beslist de fantastische duikspots Gota Abu Ramada en Ras Abu Soma.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Makadi Bay vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Luxe zonvakantie in Makadi Bay

Wakker worden met een wit zandstrand als voortuin en de prachtige Rode Zee als uitzicht. Klinkt goed, toch? Tijdens een All Inclusive in Makadi Bay waan je je in een Egyptisch paradijs en ontspannen is hier het toverwoord. De plaats is in korte tijd omgetoverd tot een plezierig vakantieparadijs met luxe hotels waar je compleet in de watten wordt gelegd. Strijk neer op het privéstrand van je luxe 5 sterren hotel of zwier je heupen los tijdens een les aerobic. Gaan de kinderen mee naar Makadi Bay? Verblijf dan in het TUI SPLASHWORLD hotel met een aquapark met meer dan 50 (!) glijbanen, ruime familiesuites en meerdere restaurants. Wil je even weg van je luxe vakantiestek? Wandel dan zeker naar de souk van Makadi Bay voor een souvenir voor het thuisfront.

Duik- en snorkelparadijs in Egypte

Tijdens een All Inclusive Makadi Bay ontdek je wat de onderwaterwereld van Egypte je te bieden heeft. Dankzij het kristalheldere water van de Rode Zee en het ongerepte koraalrif is Makadi Bay een populaire locatie voor een snorkel- en duikvakantie in Egypte. Je treft hier fantastische duikspots, waarvan Gota Abu Ramada zeer populair is. Deze plek staat internationaal ook wel bekend als het ‘Aquarium’. Prachtige koraalbedden en veel verschillende exotische vissen als koraalvlinders en murenen zwemmen je voorbij! Meer ervaren duikers kunnen hun hart ophalen bij Ras Abu Soma, een rif met aan de voorzijde een blauwe lagune. Goed om te weten: je hebt toestemming nodig om hier te duiken. Na een actieve dag trek je je terug in de spa en laat je alles lekker wegmasseren. Wat is een All Inclusive vakantie in Makadi Bay toch heerlijk!

Bekijk alle All Inclusives Makadi Bay (3)