NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

All Inclusive Côte d'Azur

Onbezorgd genieten van de zon gaat zeker lukken tijdens een All Inclusive Côte d'Azur. Deze kustregio vind je in het zuiden van Frankrijk, aan de Middellandse Zee. Hier ga je zonnebaden op fijne zandstranden, neem je het ervan bij het zwembad en rust je uit met een wijntje op het balkon van je appartement. Toch zin om wat te ondernemen? Bezoek dan bijvoorbeeld het bruisende St. Raphaël en ontdek zijn gezellige haven.

All Inclusive Côte d'Azur
Bekijk alle All Inclusives Côte d'Azur (3)

Vakantiegeluk aan de Côte d'Azur

Tijdens een All Inclusive Côte d'Azur ervaar je het ultieme vakantiegeluk. In deze kustregio in het zuiden van Frankrijk vind je een schitterende kustlijn met pijnbomen, rotsen en zandstranden. Daarnaast liggen hier ook mondaine steden als Nice en St. Tropez en dorpen met een gemoedelijke sfeer. Een van die dorpen is het waterrijke Port Grimaud, waar je met TUI verblijft in een 4 sterren hotel. Om op het zandstrand van Grimaud te komen, hoef je alleen maar een wandeling van 10 minuten door een pijnbomenbos te maken. Ideaal dus voor een gelukzalige strandsiësta!

Relaxen in St. Raphaël

Relaxen in de Zuid-Franse zon gaat tijdens een All Inclusive Côte d'Azur zeker lukken. Bijvoorbeeld als je kiest voor een appartement in St. Raphaël, inclusief fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee. Bijkleuren doe je hier bij het zwembad of op het Boulouris-strand 200 meter verderop. Ben je genoeg uitgerust? Breng dan de bruisende stad een bezoek, want die ligt maar 5 kilometer verderop. Flaneer er langs de haven en bewonder de markante basiliek aan het water, voordat je naar de Commandant Guilbaud-promenade loopt voor een terrasje.

Bekijk alle All Inclusives Côte d'Azur (3)