NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Santa Margherita Ligure

Een vakantie Santa Margherita Ligure betekent volop genieten van de Italiaanse lifestyle. Deze badplaats ligt aan de Italiaanse Rivièra bij Genua. Olijfbomen omgeven dit dorp aan de Ligurische Zee. Hier wissel je lange dagen op het kiezel-zandstrand af met slenteren door het sfeervolle centrum. Ook lekker eten past zeker bij deze vakantie in Ligurië. Zo is een picknick in de tuin van Villa Durazzo een 'picobello' idee!

Vakantie Santa Margherita Ligure

Romantiek op het strand van Santa Margherita Ligure

Tijdens een vakantie in Santa Margherita Ligure verblijf je op één van de meest romantische plekjes aan de Italiaanse Rivièra. De badplaats ligt op zo'n 30 kilometer van de stad Genua, op een schiereiland nabij Portofino. Olijfbomen omgeven de pastelkleurige huizen, die tot aan de Ligurische Zee gebouwd zijn. Ook het hotel van TUI ligt direct aan zee. Hier heb je zelfs een privéstrand tot je beschikking. Zoek op dit kiezel-zandstrand een ligbedje uit en het relaxen kan beginnen. De perfecte stranddag eindig je natuurlijk bij een van de vele visrestaurantjes aan de haven. Nergens smaakt pasta met een gegrild visje namelijk zo goed als in Santa Margherita Ligure.

Santa Margherita Ligure ademt Italiaanse lifestyle

Een vakantie in Santa Margherita Ligure betekent volop genieten van de Italiaanse lifestyle. Begin de dag bijvoorbeeld met een cappuccino op het balkon. Slenter vervolgens door het dorpshart met zijn knusse straten en pleintjes. Kom je hier op vrijdag, dan tref je een grote markt met vers fruit en Italiaanse lekkernijen. Sla er zeker broodjes en beleg in voor een picknick bij Villa Durazzo. Deze rood-geel geschilderde villa stamt uit de 17e eeuw. Je vindt hem op de heuvel die uitkijkt over de haven. Nadat je de Ligurische kunstwerken in het paleis hebt bewonderd, is het vast al tijd voor de picknick in de weelderige tuin. Buon appetito!