COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Dassia

All Inclusive Dassia

  1. All Inclusive
  2. Griekenland
  3. Corfu
  4. Dassia

Je in de watten laten leggen met een schilderachtig uitzicht doe je tijdens een All Inclusive Dassia. Deze badplaats op het Griekse eiland Corfu wordt omringd door groene heuvels vol cipressen. Vanuit het luxe hotel van TUI kijk je uit op de heuvels. Maar ook op het parelwitte privé strand en het fonkelblauwe water van de Ionische Zee. Ondertussen geniet je de hele dag door van gevulde bladerdeeghapjes en de luxe spa.

All Inclusive Dassia
  • Azuurblauwe Ionische Zee
  • Feesten in beachclubs
  • Groen achterland Corfu
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle All Inclusives Dassia (1)

Het schilderachtige uitzicht van Dassia

Op het ‘groene eiland’ Corfu draait het tijdens een All Inclusive Dassia om verwennerij. Dassia is een badplaats die omringd wordt door glooiende heuvels vol wijngaarden en cipressen. Zodra je de gordijnen ’s ochtends opent in het luxe hotel van TUI zie je de dauw wegtrekken uit de heuvels. Na het ontbijt met Griekse yoghurt is het tijd om de omgeving van dichterbij te bekijken. Huur een mountainbike in het All Inclusive hotel van TUI en verken de steile paden op eigen tempo. Fiets bijvoorbeeld door de romantische bossen naar de pottenbakkerij in het dorpje Poulades en kies hier een handgemaakt souvenir uit. Bijkomen doe je bij terugkomst in de spa van het luxe hotel.

Zonnen op een privé strand

Dankzij het parelwitte privé strand en het fonkelblauwe water van de Ionische Zee zitten ook zonaanbidders goed tijdens een All Inclusive Dassia. Na het verkennen van de natuur op Corfu is Dassia Beach de perfecte plek om uit te rusten. Steek je tenen in het warme zand en laat de zon je huid verwarmen. Afkoeling is vlakbij in de vorm van het frisse zeewater. Al kun je ook het zwembad in plonsen van het All Inclusive hotel. Hier staat ’s avonds ook het diner klaar. Gevulde bladerdeeghapjes, gyros en ouzo zorgen ervoor dat je inwendige ik niks tekort komt. Nog niet moe? Zoek dan het centrum van Dassia op waar levendige tavernes en hippe barretjes zorgen voor een bruisende avond uit.

Bekijk alle All Inclusives Dassia (1)