Gouvia

All Inclusive Gouvia

  1. All Inclusive
  2. Griekenland
  3. Corfu
  4. Gouvia

Op het groene eiland Corfu genieten van een luxe zonvakantie? Dan zit je goed tijdens een All Inclusive Gouvia. Deze badplaats ligt aan een diepblauwe baai met een wit kiezelstrand en groene heuvels. Het luxe hotel van TUI staat aan het strand, dus je bent er zo. Gouvia is ook bekend vanwege de grootste haven van Corfu. De imposante zeilboten en luxe cruiseschepen kun je bewonderen vanaf een terras met een glaasje ouzo.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Gouvia vanaf Amsterdam en Rotterdam.

All Inclusive Gouvia
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle All Inclusives Gouvia (1)

Een luxe zonvakantie op Corfu

Het Griekse eiland Corfu is dankzij het groene karakter erg in trek bij natuurliefhebbers, maar ook de bruisende badplaatsen ontbreken niet. Een van die badplaatsen is Gouvia aan de noordoostkant van het eiland. De stad ligt aan een diepblauwe baai die omringd wordt door groene heuvels en een wit kiezelstrand. Het ideale decor voor een zonvakantie vol waterpret. Wil je die zonvakantie in luxe doorbrengen? Kies dan voor een All Inclusive Gouvia waarbij het luxe hotel pal aan het strand staat. Tussen het zonnen door geniet je van Griekse salade, verse vis en een koude Ouzo met ijs na. Je kunt in het All Inclusive hotel zelfs verblijven in een ruime familiesuite bij het zwembad. Ideaal voor de kids.

Het uitzicht van Gouvia Marina

Wist je dat de grootste haven van Corfu bij Gouvia ligt? Gouvia Marina ligt vol met imposante jachten en cruiseschepen en is een van de belangrijkste trekpleisters van de badplaats. Rondom de haven vind je vele restaurants en bars waar het goed toeven is met een glas wijn en een bord vol pita. Het uitzicht is vooral ’s avonds, met de lampjes aan, sfeervol. Wandel tijdens een All Inclusive Gouvia zeker ook naar de Venetiaanse Dokken (de historische Romeinse scheepswerven) om de hoge stenen bogen te bewonderen. Bij terugkomst in het luxe hotel van TUI staat het diner klaar en kun je de hele avond smullen van de Griekse keuken.

Bekijk alle All Inclusives Gouvia (1)