NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

All Inclusive Rhodos-stad

Tijdens een All Inclusive naar Rhodos-stad, de hoofdstad van het gelijknamige Griekse eiland zit u gebakken. Uw accommodatie is voorzien van zwembad en een strand waar u van alle gemakken bent voorzien. Wanneer u er graag op uit gaat, kunt u zich wanen in middeleeuwse sferen in het oude centrum of uitgebreid winkelen en dansen in het nieuwe stadsdeel.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Rhodos-stad vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

All Inclusive Rhodos-stad
  • Hoofdstad van Grieks eiland Rhodos
  • Windmolens in de Mandraki haven
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle All Inclusives Rhodos-stad (1)

Strand voor uzelf

Rhodos-stad is de hoofdstad van het gelijknamige Griekse eiland Rhodos, dat voor de zuidkust van Turkije in de Middellandse Zee ligt. Tijdens een All Inclusive Rhodos-stad, op het noordelijkste puntje van het eiland, hoeft u uw hotel niet uit, zelfs niet als u naar het strand wilt. Het hotel van TUI is namelijk naast zwembaden ook voorzien van een kiezelstrand dat uitsluitend voor de hotelgasten toegankelijk is en beschikt over ligbedden en parasols.

Trekt u er graag op uit? Dan zal Rhodos-stad u niet teleurstellen. Rhodos-stad wordt onderverdeeld in een nieuw en een oud gedeelte. In het nieuwe stadsdeel vindt u naast meer moderne winkels en warenhuizen ook verschillende uitgaansgelegenheden. In de straat Orfanidu, ook wel ‘Barstreet’ genoemd heeft u een ruime keuze uit bars en cafeetjes die tot in de vroege uurtjes geopend zijn.

Voor wie van dansen houdt zijn er in Rhodos-stad verschillende discotheken waar het publiek los gaat op muziek. Neem bijvoorbeeld de nachtclub ‘Colorado’ waar in drie zalen verschillende stijlen worden gedraaid.

Rhodos-stad vol historie

Maar liefst negen stadspoorten bieden toegang tot de oude stadskern van Rhodos-stad, die tussen de eeuwenoude middeleeuwse stadsmuren liggen. In het oude centrum bevindt zich een divers scala aan winkeltjes en restaurantjes waar u na het shoppen kunt genieten van een 'souvlaki' of een glaasje 'ouzo'.

Als u hier toch bent, raden wij u aan een bezoek te brengen aan het 14e eeuwse Grootmeesterspaleis met haar prachtige binnenplaats en imposante uitkijktorens. In de buurt van dit paleis bevindt zich het archeologisch museum dat is gesitueerd in een middeleeuws ziekenhuis voor ridders. Ook hier kunt u zich in middeleeuwse sferen wanen.

Wilt u al dit moois achterover leunend bekijken? Dan kunt u een stadsrondrit maken vanuit een koets of toeristentreintje. Wanneer u met de kinderen op vakantie bent is een bezoek aan het Rhodini dierenpark, ten zuiden van de stad een leuk idee!

Bekijk alle All Inclusives Rhodos-stad (1)