COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Brac

All Inclusive Brac

  1. All Inclusive
  2. Kroatië
  3. Brac

Vlak voor de Kroatische kust, in de Adriatische Zee, ligt het grote eiland Brač. Bestel tijdens een All Inclusive Brač gerust nog een glaasje rakija, voordat je naar het witte Zlatni Rat wandelt. Om tijdens een snorkelvakantie in Kroatië op zoek te gaan naar zeesterren en octopussen in het kristalheldere water. En vergeet ook de culturele bezienswaardigheden van kustplaats Bol niet, zoals het 15e eeuwse Dominicanenklooster.

Kosteloze rakija op Brač

Vlak voor het Kroatische vasteland, in de Adriatische Zee, ligt het grote Dalmatische eiland Brač. Hier wachten je na een autorit van een uur of 18 heerlijk geurende pijnboombossen, uitgestrekte wijngaarden en witte stranden. En kosteloze rakija, wanneer je bij TUI een All Inclusive naar Brač boekt. Onze aanrader: doe het rustig aan en boek een overnachtingshotel in Zuid-Duitsland of Oostenrijk. En strijk na aankomst neer op het Zlatni Rat, waar je vanuit een hotel in Bol zo naartoe wandelt. Vanaf de fijne witte kiezels op de landtong heb je tijdens een vakantie in Kroatië een panoramisch uitzicht over de Adriatische Zee, en op het eiland Hvar. Bovendien is het water hier kristalhelder. Ideaal voor een snorkelvakantie op Brač, want je ziet de zeesterren en vissen al van ruim vijf meter afstand.

Culturele bezienswaardigheden in Bol

Wie tijdens een All Inclusive Brač ook de culturele bezienswaardigheden van het eiland wil verkennen, kan een bezoek brengen aan het oude hart van kustplaats Bol. Struin door de smalle straatjes en langs de kleine haven. En neem een kijkje in het 15e eeuwse Dominicanenklooster, waar tegenwoordig een museum is gehuisvest. Hier kun je tijdens een stedentrip Bol onder andere een collectie oude munten bewonderen, zoals Griekse munten gevonden op Brač en de omliggende eilanden. En breng ook vooral een bezoek aan de Galerie Branislav Dešković, gevestigd in een 17e eeuws renaissancepaleis. Hier vind je werken van onder andere kunstenaars Ignjat Job en Ivan Rendić. Teruggekomen in een hotel op Brač van TUI staat de gulaš al klaar. En je hoeft je portemonnee niet eens meer mee naar het restaurant te nemen!

Bekijk alle All Inclusives Brac (1)