NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

All Inclusive Zillertal

Al wandelend over de Zillertaler Höhenstraße schijnt het zonnetje op je gezicht. Je geniet van het fenomenale uitzicht: groene dalen en bergen zo ver je kunt kijken. Een voordeel van een All Inclusive Zillertal is dat je bij terugkomst in het hotel van TUI onbeperkt kunt genieten van het buffet. De volgende dag bezoek je de Krimmler Wasserfälle: de hoogste waterval van Europa.

Wandelvakantie in het Zillertal

Donkergroene bosstroken die worden afgewisseld met de lichtgroene kleur van de almen. En hellingen die langzaam overgaan in de beboste toppen. Welkom in het Zillertal: een 30 kilometerslang dal in de Oostenrijkse deelstaat Tirol. Dankzij de imposante toppen is Zillertal in de zomer een waar paradijs voor de actieve vakantieganger. Vanuit de dorpen Finkenberg en Uderns kun je prachtige bergwandelingen maken. Wat te denken van de Zillertaler Höhenstraße: een weg die tot een hoogte van meer dan 2000 meter reikt en een fenomenaal uitzicht biedt over de Zillertaler Alpen. Na deze wandeling kun je zo aanschuiven in het restaurant van het All Inclusive hotel in Zillertal, waar je onbeperkt kunt smullen van lokale specialiteiten als ‘Zillertaler Krapfen’. Dit zijn deeghapjes met een vulling van aardappel en kaas.

Fotogenieke plaatjes bij de Krimmler watervallen

Op een warme zomerdag tijdens een All Inclusive Zillertal is een verfrissend bezoek aan de Krimmler Wasserfälle zeker een aanrader! Zet de auto op de zogeheten Wasserfälle-parkeerplaats, vanwaar het nog een kwartier lopen is naar de hoogste waterval van Europa. Vanaf 380 meter dendert het bergwater met veel kracht naar beneden. Spectaculair! Op zoek naar nog meer schitterende uitzichten? Zorg er dan voor dat je goede schoenen aanhebt, zodat je langs de 4 kilometerslange Wasserfallweg kunt wandelen. Tijdens deze anderhalf uur durende route word je continu getrakteerd op de meest indrukwekkende uitzichten. Houd je camera dus bij de hand! Tip: in juni en juli stroomt er het meeste water doorheen, waardoor de waterval op zijn allermooist is.

Bekijk alle All Inclusives Zillertal (1)