COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Söll

Appartement Söll

  1. Appartement
  2. Oostenrijk
  3. Tirol
  4. Söll

Verblijf in een appartement in Söll met TUI en geniet van een actieve vakantie in het Oostenrijkse Tirol. Vanuit je appartement kun je direct beginnen aan één van de vier themawandelingen van de Söller Sinnesrunden. Breng daarnaast ook eens een bezoek aan het blote voetenpad van het Hexenwasser in Hochsöll of een plons ter afkoeling in de Ahornsee. Wanneer er in Söll sneeuw ligt kun je racen over 279 pistekilometers en het prachtige uitzicht vanaf de Hohe Salve bewonderen.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Söll vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Themawandelingen in Söll

Trek je wandelschoenen maar vast uit de kast want je vakantie in het gemoedelijke plaatsje Söll zal een worden. Vanuit het appartement Söll van TUI heb je diverse mogelijkheden om prachtige wandelingen te maken. Begin je dag met één van de vier themawandelingen van de Söller Sinnesrunden die rondom het dorp lopen. Gedurende deze wandeling door de prachtige omgeving tussen de bergen tref je diverse uitkijkpunten. Na een lunch met verse kaiserbroodjes en schinken kun je een bezoek brengen aan het blote voetenpad bij het Hexenwasser Hochsöll. Dit pad bestaat uit masserende stenen, gras, schors en water. Plons vervolgens in de Ahornsee om je even op te frissen. ’s Avonds schuif je in het dorp aan in een gezellig restaurant en smul van een heerlijke cordon bleu of een Tiroler gröstl.

Grootste skigebied van Oostenrijk

Vanuit je appartement Söll heb je in de winter een prachtig uitzicht over de bergen die rijkelijk bedekt zijn met sneeuw. Tijdens je wintersportvakantie in het grootste skigebied van Oostenrijk, SkiWelt Wilder Kaiser Brixental, kun je genieten van ruim 279 pistekilometers. Pak de gondel naar de Hohe Salve op 1829 kilometer hoogte. Hier kun je in de zon genieten van grote mok ‘heisse choco mit sahne’ op het 360 graden draaiende terras. Vergeet niet, voordat je begint aan de tour naar beneden, nog een aantal mooie foto’s te maken van het prachtige uitzicht. Eenmaal bij het dalstation aangekomen kan de après-ski. Sluit hier je geslaagde dag op de latten af met een heerlijk glas Weizen. Prost!

Bekijk alle appartementen Söll (1)