NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

All Inclusive Alcudia

Het mooiste van wat het Spaanse eiland Mallorca te bieden heeft ontdek je tijdens een All Inclusive Alcudia. De badplaats bestaat uit twee delen, een historische centrum met middeleeuwse stadsmuren en Romeins amfitheater, én een zonnig kustgedeelte aan de Baai van Alcudia. Hier staan de luxe hotels van TUI op loopafstand van het strand. En vanuit hier fiets je ook zo de adembenemende Cap de Formentor op.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Alcudia vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

All Inclusive Alcudia
  • Direct aan de felblauwe Balearische Zee
Bekijk alle All Inclusives Alcudia (3)

Zonnen aan de baai van Alcudia

Een All Inclusive Alcudia breng je door op een van de mooiste plekken van het Spaanse eiland Mallorca. De stad en badplaats bestaat uit twee delen, waarvan Port d’Alcudia, aan de gelijknamige baai, het meest populair is. Hier staan dan ook de luxe hotels van TUI. Na een ontbijtje met vers gebakken churros wandel je zo naar het langgerekte, goudkleurige zandstrand langs de baai. Geniet van de zon of ga suppen over het diepblauwe water van de Middellandse Zee. Op de achterliggende palmenboulevard kun je bij een van de hippe loungebarren of terrassen bijkomen met een schaal vol tapas. Al kan dat natuurlijk ook in het All Inclusive hotel van TUI.

Het historische, eeuwenoude centrum van Alcudia

Een stukje het binnenland van Mallorca in ligt het historische centrum van Alcudia. Volg tijdens de All Inclusive Alcudia de hoofdweg ‘Carrer de Teodor Canet’ en voor je het weet treed je de middeleeuwen binnen. Al passeer je eerst nog even het Teatre Roma met de ruïnes van Romeinse woonhuizen en een eeuwenoud amfitheater. Wie meteen doorrijd met de huurauto wordt in Alcudia welkom geheten door de massieve, middeleeuwse stadsmuren met zijn 26 wachttorens. Beklim de muren voor een wandeltocht en geniet van het uitzicht over Alcudia.

Met de fiets de Cap de Formentor op rijden

Wielrenners opgelet! Kies tijdens de All Inclusive Alcudia voor het fietshotel van TUI en ga de profs achterna. Met de fiets rijd je zo de Cap de Formentor tegemoet. Steile bergwegen vol haarspeldbochten leiden je langs de meest grillige kliffen en diepe ravijnen. Wie tijdens de stop bij de vuurtoren van Formentor naar beneden kijkt ziet de Middellandse Zee tegen de rotswanden aan beuken. Een indrukwekkende tocht! Gelukkig kun je bij terugkomst in het luxe hotel van TUI de fiets in de beveiligde stalling parkeren en bijkomen. Door het zwembad in te plonsen en de ober een sangria en een goed gevulde paella te laten brengen. Dat heb je wel verdiend.

Bekijk alle All Inclusives Alcudia (3)