Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All inclusive Cala 'n Bosch

Op het Spaanse eiland Menorca kom je smaakpapillen tekort tijdens een All Inclusive Cala ’n Bosch. Dat komt omdat je in het luxe hotel van TUI de hele dag door smult van de Spaanse keuken. Tussendoor kun je calorieën verbranden door te snorkelen in de rotsachtige onderwaterwereld. Zeesterren, murenen en octopussen zwemmen je zomaar voorbij. Opdrogen kan op het parelwitte en zonnige Playa Cala ’n Bosch.

All Inclusive Cala 'n Bosch
Bekijk alle All Inclusives Cala 'n Bosch (3)

Snorkelen bij paradijselijk Cala´n Bosch

Een onontdekt stukje paradijs op aarde. Dat is de badplaats Cala´n Bosch op het Spaanse eiland Menorca. Massatoerisme bestaat hier (nog) niet en daardoor zijn de helderblauwe baaitjes, de sfeervolle haven en de witte zandstranden nog ongerept. Wil je de zonvakantie in luxe doorbrengen? Kies dan voor een All Inclusive Cala ’n Bosch. Het luxe hotel van TUI staat aan zee, dus je loopt zo naar het parelwitte Playa Cala ’n Bosch. Vergeet niet om een snorkel mee te nemen. De onderwaterwereld van Menorca is dankzij de vele octopussen, murenen en zeesterren die tussen de rotsen leven indrukwekkend. Met een snorkel kun je ze allemaal bewonderen.

Smullen van de Spaanse keuken

Een van de meest sfeervolle plekken van Cala ’n Bosch is de haven. In Puerto Cala ’n Bosch zorgen de visrestaurants, dobberende boten en de Passagte Portixol promenade de hele dag voor vermaak. Maar vooral in de avonduren, als de boten verlicht worden en de straatverlichting aan staat, is het hier erg romantisch. Al hoef je tijdens een All Inclusive Cala ’n Bosch het hotel niet per se te verlaten om van de Spaanse keuken te smullen. Tapas bij het diner, churros als ontbijt en een bord vol ham voor de lunch; in het luxe hotel van TUI kan het allemaal. Een ondertussen staat de sangria ook de hele dag voor je klaar. Afkoelen? Dat doe je in het zwembad.

Bekijk alle All Inclusives Cala 'n Bosch (3)